De Legenden van Andor - Bordspel

  • Merk 999
  • sku 21081240
  • Referentie 999-LVA01

Productinformatie

Beschrijving

De Legenden Van Andor - Bordspel

De Legenden van Andor is een spannend coöperatief bordspel voor het hele gezin.

De spelers zijn helden die het fantasieland Andor moeten verdedigen tegen allerlei monsters, zoals trollen en draken. Ze kruipen in de huid van een tovenaar, dwerg, krijger en boogschutter, die ieder unieke eigenschappen hebben. De helden verzamelen goud, edelstenen en allerlei voorwerpen, die hun kracht en wilskracht verbeteren. Zo kunnen ze hun tegenstanders beter aan.

Onvoorziene gebeurtenissen maken het de spelers echter voortdurend lastig. Alleen door goed overleg en gezamenlijke gevechten kunnen de helden overleven! Het spel bevat 5 verschillende, uitdagende legenden, waaronder een introductiespel. Met behulp van een speciale bijlage en legendekaarten kunnen de spelers direct beginnen met spelen!

Winnaar Experts Nederlandse Spellenprijs 2014
Winnaar Speelgoed van het Jaar 2014 – Categorie 12+ Jaar

Juryrapport: Kort en bondig: dit is een monsterlijk leuk spel voor echte helden!

Pedagoog: Een voorbeeld van een coöperatief spel: je wint of verliest samen en speelt dus tegen het bord! Dat alleen al maakt dit spel pedagogisch aantrekkelijk als zogenaamd anti-pestspel. Wel is het zo, dat de spelers moeten voorkomen dat één van de spelers de leiding neemt en dan eigenlijk het spel alleen speelt, maar met de andere spelers als hulpjes. Dat is niet de bedoeling. Zorg er voor dat er een duidelijke overlegstructuur wordt afgesproken. Juist het ervaren van samen-spelen, samen winnen of verliezen is erg goed om dominantie of pesten tegen te werken.
 

 


 

  • Vanaf 10 jaar
  • Speelduur: 75 minuten
  • Aantal spelers: 2 - 4

Laatst bekeken door jou