Cybex Autostoel Pallas G I-Size Plus Lava Grey - 76-150 cm

  • Merk CYBEX GOLD
  • sku 31430124
  • Referentie 523001091

Productinformatie

Beschrijving

Cybex Autostoel Pallas G I-Size Plus Lava Grey - 76-150 cm

Maak kennis met de bekroonde Pallas G i-Size, een voorwaarts gerichte autostoel die nog beter beschermt door het risico op nekletsel met 40% te verlagen. Hij groeit mee met je kind, dus je kunt hem langer dan 10 jaar gebruiken. En je kind in het stoeltje zetten is makkelijker dan ooit, want je kunt je kind in enkele seconden vastzetten.

Het geavanceerde veiligheidskussen vermindert het risico op nekletsel bij een frontale botsing en werkt beter dan een gordelsysteem. Bij een frontale botsing valt je kind voorover over het veiligheidskussen heen, dat op dezelfde manier werkt als een airbag: de schokkracht wordt over het brede oppervlak verdeeld. Hierdoor wordt de kwetsbare nek minder belast en wordt het hoofd van je kind beschermd.

Een 2-in-1 stoel die met je kindje meegroeit: van peuter tot jonge tiener. Je kind wordt beschermd door een veiligheidskussen tot ze 21 kg wegen. Dan haal je het veiligheidskussen eruit en beveilig je de stoel met de autogordel. Zo wordt je kind goed beschermd tot het 150 cm is (ongeveer 12 jaar oud).

De functie waarmee je de stoel met één hand verstelt, zorgt dat je kind vrolijk blijft en lekker zit. Hoe oud je kind ook is, je kunt de stoel eenvoudig verstellen zodat je kind lekker kan slapen in de auto.

 

Laatst bekeken door jou