Cybex Autostoel Cloud T I-size Mirage Grey Dark Grey - 45-87 cm

Productinformatie

Beschrijving

Cybex Autostoel Cloud T I-size Mirage Grey Dark Grey Groep 0+

Met de Cybex Autostoel Groep 0 Cloud T I Size Mirage Grey Dark Grey neem je je kindje veilig mee op pad in de auto. De autostoel is geschikt vanaf de geboorte van je kindje tot een maximaal gewicht van 13 kg. Gedurende elk seizoen zit je kindje comfortabel in de autostoel, dankzij de ventilatie in alle richtingen. Dit zorgt voor een constante aangename zittemperatuur. De in hoogte verstelbare hoofdsteun heeft 12 posities, waardoor je opgroeiende kindje verzekerd is van comfort en een goede pasvorm. met de geïntegreerde harnasgeleider is het verstellen moeiteloos, veilig en in enkele seconden gebeurd. 

De autostoel kan in de auto worden bevestigd op de los verkrijgbare Base T. In combinatie met de base kan de autostoel in een achteroverleunpositie worden geplaatst zodat je kindje heerlijk kan liggen tijdens de rit. Het innovatieve verstelsysteem van de autostoel zorgt ervoor dat de rugleuning en beensteun tegelijkertijd worden afgevlakt. Dit zorgt voor een ergonomische ligpositie. Tijdens het achteroverleunen wordt voorkomen dat het hoofd van je kindje naar voren valt. Op de base kan de autostoel 180° draaien, waardoor je je kindje heel gemakkelijk in de auto zet of er weer uithaalt. 

Buiten de auto kan de groep 0 autostoel worden gebruikt met een kinderwagen als reissysteem en dan kan de autostoel in een ergonomische liggende positie worden geplaatst. Om de autostoel op de kinderwagen te bevestigen zijn er los verkrijgbare adapters benodigd. De intrekbare UPF50+ XXL zonnekap biedt uitstekende bescherming tegen het weer. Ook schermt het je kindje af in een drukke omgeving, voor alle indrukken van buitenaf. Ideaal voor als je de autostoel gebruikt in combinatie met de kinderwagen! Het gaasvenster zorgt voor een optimale luchtstroom en zorgt ervoor dat je je kindje gemakkelijker in de gaten kan houden. 

Het Linear Side Impact Protection (LSP) systeem zorgt voor optimale veiligheid onderweg. De veiligheid bij een aanrijding van opzij wordt verhoogd, doordat het LSP-systeem in combinatie met de energie-absorberende buitenkant van de autostoel de schokkrachten vermindert tot 25%. 

De autostoel wordt geleverd met een inlegstuk voor pasgeboren baby's. Dit zorgt voor een vrijwel vlakke ligpositie voor je pasgeborene. Het minimaliseert het risico dat het hoofd tijdens het slapen naar voren kantelt. Zodra je kindje langer is dan 60 cm kan het inlegstuk worden verwijderd. 

Afmetingen:

  • 64,5 x 44 x 38 - 60 cm (LxBxH)

Laatst bekeken door jou