Colop EMARK Elektronische Stempel Full Color

  • Merk COLOP
  • sku 28317320
  • Referentie EMARK

Productinformatie

Beschrijving

Colop EMARK Elektronische Stempel Full Color

De E-mark is een elektronisch en mobiel (oplaadbare accu) markeerapparaat om eigen afdrukken in kleur mee te maken en te wijzigen en ze af te drukken met een eenvoudige zijdelingse beweging.
Nadat je de E-mark gebruiksklaar hebt gemaakt en je de inktcartridge hebt geplaatst, kan je de app voor Android en iOS-apparaten downloaden in de Google Play Store of AppStore.
Volg de stappen in de app, waaronder het voor het eerst verbinding maken met je E-mark via WiFi (mobiele apparaten) of USB (pc's).
De eerste keer dat je de E-mark instelt, moet de WiFI-verbinding via de app worden gemaakt (in plaats van de wifi-instellingen van je apparaat).
Bediend via de app op een mobiel apparaat of een desktop computer, zijn bijna onbeperkte afdrukontwerpen, kant-en-klare sjablonen en speciale functies beschikbaar. Deze omvatten elke tekst of afbeelding, zoals een bedrijfslogo, een datum-, tijd- en nummerfunctie, een QR- en barcodegenerator en nog veel meer.
Alle absorberende oppervlakken zoals papier, enveloppen, boeken, karton of papieren zakken kunnen eenvoudig worden gemarkeerd met de E-mark.

Laatst bekeken door jou