Carport Partytent Vervangdak 4x8mæ Grijs 270gr doek

Productinformatie

Beschrijving

Carport Partytent Vervangdak 4x8 m Grijs 270 g Doek

Het Carport Partytent Vervangdak 4x8 m Grijs met 270 g Doek is de perfecte oplossing voor mensen die hun oude of beschadigde carport partytent willen vervangen. Het vervangdak is eenvoudig te installeren en past op de meeste 4x8 m carport partytent frames. 
 

Carport Partytent Vervangdak 4x8 m Grijs - Bescherm jouw auto met duurzaamheid en bescherming

Duurzaamheid en bescherming
Ons Carport Partytent Vervangdak is gemaakt van duurzaam 270 g doek, wat zorgt voor uitstekende bescherming tegen zonlicht en UV-stralen. Het vervangdak is bestand tegen wind, regen en sneeuw, waardoor jouw auto of ander waardevol bezit altijd veilig en beschermd is, ongeacht de weersomstandigheden.

Eenvoudig te installeren
Ons Carport Partytent Vervangdak is eenvoudig te installeren en past op de meeste 4x8 m carport partytent frames. Het vervangdak wordt geleverd met alle noodzakelijke onderdelen en instructies, waardoor je geen extra gereedschap nodig hebt. Het vervangen van jouw oude of beschadigde carport partytent is nog nooit zo eenvoudig geweest!

Groot formaat
Ons Carport Partytent Vervangdak heeft een groot formaat van 4x8 m, waardoor je voldoende ruimte hebt om jouw auto veilig te parkeren. Dit betekent dat je de carport ook kunt gebruiken om andere spullen op te slaan, zoals fietsen, tuingereedschap of tuinmeubilair. Je kunt zelfs een kleine werkruimte creëren in de carport!
 

*Het is aangeraden om de partytent goed vast te maken met de bijgeleverde bevetigingsmaterialen. Extra gewichten (voeten en zandzakken apart verkrijgbaar). Bij extreme weersomstandigheden zoals hevige wind dient de partytent weggeborgen te worden om de veiligheid te garanderen. 
De opvouwbare partytenten zijn niet geschikt voor langdurig gebruik. Door afwisseling van (zure) regen, zon, wind, ... is slijtage van het doek normaal en valt dit niet onder de garantie.

Laatst bekeken door jou