Buschbeck Venedig Betonnen Barbecue Wit met RVS kap en paneel

  • Merk Buschbeck
  • sku 30787333
  • Referentie 100232

Productinformatie

Beschrijving

Buschbeck Venedig Betonnen Barbecue Wit met RVS kap en paneel

Op bestelling - levertermijn 10 werkdagen

De Buschbeck Venedig Wit met Roestvrijstalen Dampkap is een geweldige toevoeging aan elke tuin of terras. Met deze multifunctionele barbecue kun je niet alleen heerlijke maaltijden bereiden, maar ook genieten van een gezellig vuurtje in de avond. De Buschbeck Venedig is gemaakt van hoogwaardige materialen en heeft een prachtig design dat perfect past bij elke buitenruimte.

Deze barbecue heeft een roestvrijstalen dampkap die ervoor zorgt dat de rook en geuren goed worden afgevoerd. Dit zorgt niet alleen voor een betere kookervaring, maar ook voor een gezondere omgeving. De Venedig heeft ook een verstelbaar grillrooster en een vuurvaste betonnen constructie die ervoor zorgt dat de barbecue stabiel en veilig blijft staan.

Met de Buschbeck Venedig kun je koken op houtskool en houtblokken, wat zorgt voor een authentieke smaak aan je gerechten. De barbecue heeft twee verschillende kookhoogtes waardoor je de perfecte temperatuur kunt instellen voor verschillende soorten vlees, vis en groenten. Bovendien kun je de barbecue ook gebruiken als open haard, waardoor je nog langer van je buitenruimte kunt genieten.

Kortom, de Buschbeck Venedig Wit met Roestvrijstalen Dampkap is een veelzijdige en stijlvolle barbecue die perfect is voor elke buitenliefhebber.
 

Specificaties

  • Afmetingen: 110x197x65 cm
  • Gewicht: 360 kg
  • Met coating afgewerkt

Laatst bekeken door jou