Braun Oral-B PRO3900 Cross Action Duo 2 Zwarte Tandenborstels met opzetborstel

  • Merk BRAUN
  • sku 30904475
  • Referentie 760222

Productinformatie

Beschrijving

Braun Oral-B PRO3900 Cross Action Duo 2 Zwarte Tandenborstels met opzetborstel

De zwarte elektrische tandenborstels van Oral-B passen naadloos in elke badkamer door hun uitstraling. En door de nieuwe features hoeft u al helemaal niet meer te twijfelen over de aanschaf van deze tandenborstelset. De volledig zwarte duoset beschikt over 3 poetsstanden, heeft een 360° zichtbare poetsdrukcontrole en wordt geleverd met 3 zwarte Cross Action opzetborstels.

De nieuwe Oral-B PRO 3 elektrische tandenborstels hebben een flinke verandering ondergaan. De tandenborstel ziet er aan de buitenkant nog mooier en chiquer uit en ook de binnenkant is flink aangepakt. Er is een derde poetsstand toegevoegd en door de 360° zichtbare poetsdrukcontrole ziet u nu nog beter en sneller wanneer u te hard poetst.

In deze set ontvangt u 2 zwarte tandenborstels en één oplader. Omdat de tandenborstel na volledig opladen tot wel 2 weken mee gaat dat geen probleem. Tussentijds hoeft de tandenborstel niet op de lader te staan, zodat u de oplader gemakkelijk kan delen. Dat scheelt direct weer ruimte in de badkamer.

Keuze uit 3 poetsstanden met de Oral-B PRO 3 3900 Black + Extra Body. Elk gebit is anders en heeft een andere verzorging nodig. Daarom heeft Oral-B een extra poetsstand toegevoegd aan de PRO 3 serie. Kies eenvoudig voor de stand die het beste bij uw gebit past en geniet na elke poetsbeurt van een schoon en stralend gebit.

  • Daily Clean - voor dagelijkse tandplakverwijdering
  • Sensitive - voor gevoelige tanden en gevoelig tandvlees
  • Whitening - voor wittere tanden

Laatst bekeken door jou