BOOOM Isotonic Sportdrink Yumberry 750 g Gezoet met Stevia

  • sku 21518274
  • Referentie ISOYUM

Productinformatie

Beschrijving

BOOOM Isotonic Sportdrink Yumberry 750 g Gezoet met Stevia

BOOOM Isotonic Sportdrink is de 1ste sportdrank in Europa die naast sucralose gebruik maakt van STEVIA als zoetstof. Hiermee onderstreept BOOOM zijn innoverend karakter.

  • Slechts 30g nodig per 500ml
  • Met zoetstoffen uit STEVIA en sucralose
  • Hoogwaardige koolhydraten (maltodextrine en dextrose) voor snelle en langdurige energie
  • Aanwezigheid van 5 essentiële electrolyten (Natrium, kalium, magnesium,chloride en calcium)
  • Perfecte zoutbalans
     

Voedingswaarden 30 g - 100 g

Energie - 113 Kcal / 469 kJ - 376 Kcal / 1564 kJ

Vet - 0 g - 0 g

Koolhydraten - 28,2 g - 94 g

— waarvan Dextrose (*) - 25 g - 86 g

— Maltodextrine - 3 g - 8 g

Voedingsvezel - 0 g - 0 g

Eiwitten  - 0 g - 0 g
 

(*) Dextrose is een enkelvoudig koolhydraat welk direct in het bloed wordt opgenomen en op die manier snel energie levert.
 

Een isotone sportdrank is ontworpen om sporters te voorzien van de juiste hoeveelheid vocht, elektrolyten en koolhydraten tijdens het sporten om hun prestaties en herstel te verbeteren. Een isotone sportdrank heeft een vergelijkbare osmotische druk als het bloed, wat betekent dat het snel door het lichaam kan worden opgenomen en gebruikt voor energie en hydratatie.

Isotone sportdranken worden vaak gebruikt tijdens duursporten zoals hardlopen, fietsen en triatlons, waarbij de atleet gedurende een langere periode vocht en elektrolyten verliest door zweet en inspanning. Door het drinken van isotone sportdranken kan de atleet de verloren elektrolyten en vocht snel aanvullen, waardoor dehydratie en spierkrampen worden voorkomen en de atleet langer op een hoog niveau kan blijven presteren.

Naast hydratatie en elektrolytenbeheer kunnen isotone sportdranken ook koolhydraten bevatten, die worden gebruikt als energiebron tijdens het sporten. Koolhydraten kunnen ook helpen bij het verminderen van vermoeidheid en het verbeteren van het uithoudingsvermogen van de atleet tijdens langdurige inspanningen.

Laatst bekeken door jou