Bigben Vlogging Kit Live Tripod met Led Light XS

  • Merk BIGBEN
  • sku 29664166
  • Referentie VLOGKITLIVEB

Productinformatie

Beschrijving

Bigben Vlogging Kit Live Tripod met Led Light XS

Verander je smartphone in een geweldige camera en je mobiele metgezel! Deze kit geeft je alle tools om je foto's en video's te verbeteren: statief, smartphonehouder, microfoon en LED.

Een multifunctionele accessoire: Vloggen en telewerken
De vlogging kit is de onmisbare accessoire als het gaat om fotografie of video. Maar het zorgt er ook voor dat je er goed uitziet tijdens je vergaderingen of videoconferenties. De LED-ondersteuning verbetert namelijk de helderheid van je renderings, door de schaduwzones te verwijderen. Bovendien beschikt hij over een microfoon om het geluid beter op te vangen en je verstaanbaar te maken voor jouw collega's tijdens je vergaderingen. Je kunt hem direct op je bureau zetten en videogesprekken voeren vanaf jouw smartphone.

Compact en stevig
Met een stevig statief dat kan worden omgevormd tot een compacte handgreep met een stevige grip, biedt hij stabiliteit voor je foto's en video's, binnen of buiten. Dankzij het compacte formaat kunt je het gemakkelijk meenemen naar elk evenement. Hij past gemakkelijk in de tas.

Smartphonehouder, 360°
Met de Universele Smartphonehouder kunt je jouw materiaal gemakkelijk opnemen met jouw telefoon. Hij is afneembaar en ondersteunt zowel horizontaal als verticaal gebruik. Je kunt de hoek van de telefoon aanpassen, handiger en flexibeler, met een rotatie van 360°. Met de standaard kan je opnamen maken in portret- of landschapsmodus.

Een statief als standaard
Zet je camera waar je maar wilt dankzij het statief, dat zich aan al je meubels aanpast. Dankzij het compacte formaat kunt je het direct op je bureau zetten zonder er last van te hebben en deelnemen aan een videoconferentie met je smartphone, terwijl je op je computer surft.

Microfoon en LED
De microfoon voor geluidsopname en de LED voor betere helderheid, geven je video's een professionelere uitstraling. Je krijgt een zachtere en meer gelijkmatige belichting. De meegeleverde microfoon is ideaal voor het vastleggen van kwaliteitsgeluid tijdens je vlogs of videoconferentie-interviews.

Laatst bekeken door jou