Bestway Peaceful Palms Island Luchtmatras zwembad

  • Merk Bestway
  • sku 28600965
  • Referentie 43410

Productinformatie

Beschrijving

Bestway Peaceful Palms Island Luchtmatras zwembad

Een prachtig groot luchtbed voor jou alleen! dit ronde luchtbed peaceful palms heeft een diameter van 158 cm. Doordat deze rond is kun je hier heerlijk opgekruld op liggen dobberen in het zwembad, de zee of een meertje in de buurt. Alleen de print geeft je al een heerlijk zomers gevoel. Dit luchtbed is gemaakt van stevig vinyl en is makkelijk op te pompen. Doordat deze rond is wordt de druk gelijkmatig verdeelt en licht dus strak in het water. Rondom het luchtbed peaceful palms zit een koord waaraan jij je kan vasthouden wanneer je op het luchtbed wil klimmen. Het heeft een maximaal draagvermogen van 90 kilo, wat voldoende is voor 1 volwassene of 2 kinderen.

Ronde luchtbedden bieden altijd veel ruimte om op te liggen. Je kan jezelf hier heerlijk op krullen om een boek te lezen, of gewoon lekker te ontspannen wanneer de zon je verwarmd. Het luchtbed peaceful palms heeft een vrolijke, zomerse print zonder dat deze er direct uit knalt. De neutrale kleuren die gebruikt zijn in de hibiscus bloem geven het luchtbed zijn zomerse uitstraling. Heb jij toch liever een luchtbed voor 2 personen dan vind je op summertoys een aantal leuke modellen, waaronder dit vrolijke smiley luchtbed. Dit is ook een rond luchtbed, maar biedt met een diameter van 173 voldoende ruimte voor 2 personen.

Om een luchtbed makkelijk en snel op te pompen kun je kiezen voor een hand- of voetpomp. Deze zijn makkelijk wanneer je het luchtbed wil oppompen op het strand of bij een meer waar geen stroom aanwezig is. Maar je kan ook kiezen voor een elektrische pomp.

Laatst bekeken door jou