Bestway Aqua Tronix G200 Zwembadreiniger

  • Merk BESTWAY
  • sku 31786830
  • Referentie 58765

Productinformatie

Beschrijving

Bestway Aqua Tronix G200 Zwembadreiniger

De Bestway AquaTronix™ G200 Zwembadstofzuiger Robot is een zelfstandige zwembadreinigingsrobot die het vuile werk zal doen om uw zwembad schoon en zuiver te houden. Het zelfsturende ontwerp biedt een gemakkelijke manier om uw zwembadwater het hele seizoen lang schoon te houden, omdat de stofzuiger zelf over de bodem van het zwembad beweegt.

Hoe het werkt
Het apparaat wordt bediend met een enkele aan / uit schakelaar en heeft ingebouwde sensoren die de AquaTronix ertoe aanzetten om te beginnen met reinigen wanneer deze in water wordt ondergedompeld en uit te schakelen wanneer het zich buiten het water bevindt, waardoor de motor wordt beschermd en de levensduur wordt verlengd. Het grote, ingebouwde vuilcompartiment kan tot 3,5 L (0.8 gal.) vuil bevatten voordat het geleegd moet worden. De AquaTronix is ontworpen met een oplaadbare batterij en zal voor 90 minuten werken wanneer deze volledig opgeladen is, wat een optimale tijd biedt om uw zwembad kristalhelder te maken.

Kenmerken
Deze draadloze robot heeft een volledig bewegingsbereik met een gepatenteerd directioneel jet-systeem waardoor het van richting kan veranderen wanneer het wanden of obstakels tegenkomt. Bovendien maken de snel klikbare gespen het onderhoud en de reiniging een fluitje van een cent - open simpelweg het compartiment en verwijder vuil van het compartiment. De robot is gemakkelijk te gebruiken door de handvaten aan de zij- en bovenkant en een inbegrepen ophaalkit dat het simpel maakt om het terug uit het water te halen.

Compatibiliteit zwembad
De AquaTronix is compatibel met bovengrondse zwembaden met platte bodem met oppervlak tot 50 m² (538 ft.²) in grootte, en werkt het beste met ronde zwembaden met een diameter tot 7,32 m (24 ft.), rechthoekige zwembaden met een lengte tot 9,56 m (31 ft. 4 in.) of ovale zwembaden met een lengte tot 7,92 m (26 ft.)

Schoonmaken in de zomer was nog nooit zo eenvoudig als met de Bestway AquaTronix G200 Zwembadstofzuiger Robot.

Laatst bekeken door jou