Beddinghouse Dekbedovertrek Brett 240x220 cm Terra Flanel

Productinformatie

Beschrijving

Beddinghouse Dekbedovertrek Brett 240x220 cm Flanel - Terra

Op zoek naar een tijdloos dekbedovertrek? Kies dan voor het Dekbedovertrek Beddinghouse Brett Flanel – Terra. Dit overtrek is een meesterwerk van klassieke elegantie, met een prachtig ruitpatroon dat een knipoog geeft naar de tijd van toen. De wollen structuur voegt een vleugje warmte en gezelligheid toe, terwijl de perfect uitgebalanceerde mix van verschillende terra- en grijstinten een visueel spektakel creëert. Met dit dekbedovertrek creëer je een sfeer van tijdloze charme en verfijning terwijl je geniet van de rustgevende kleuren!

100% katoenflanel, 84 TC

Met het Dekbedovertrek Beddinghouse Brett Flanel – Terra kun je energie besparen want als je de thermostaat lager zet lig je er nog steeds heerlijk warm en comfortabel bij! Het dekbedovertrek is gemaakt van zeer zacht 100% katoenflanel. Voor dit dekbedovertrek zijn dikke garens gebruikt die werden geborsteld, waardoor het overtrek heel zacht, dik en warm aanvoelt. Het gebruik van flanel als materiaal voor dit dekbedovertrek is een geniale zet. Deze warme winterkwaliteit hult je in een zachte en luxueuze cocon, waardoor je heerlijk kunt wegdromen tijdens de koude wintermaanden. De pluizige textuur van flanel voelt heerlijk zacht aan op de huid en biedt een ongeëvenaard gevoel van comfort en geborgenheid.

Dubbel doorlopende instopstrook – totale lengte 250 cm

De dubbel doorlopende instopstrook zorgt ervoor dat het Dekbedovertrek Beddinghouse Brett Flanel – Terra altijd strak om je matras blijft zitten en dat je dekbed netjes op zijn plaats blijft. Zo geniet je elke nacht van een comfortabele en warme nachtrust, ook als je een ‘actieve’ slaper bent. Met een totale lengte van 250 cm is dit dekbedovertrek geschikt voor dekbedden tot 220 cm en extra hoge matrassen. Wassen kan tot maximaal 60 graden. Het dekbedovertrek mag op de laagste temperatuur in de droogkast gedroogd worden en dankzij het kwaliteitsvolle katoenflanel gaat strijken makkelijk.

  • 100% katoenflanel, 84 TC
  • Dubbel doorlopende instopstrook
  • Lengte: 250 cm – geschikt voor dekbedden tot 220 cm en hoge matrassen
  • Maat kussenslopen: 60 x 70 cm
  • Wassen tot 60°, drogen op laagste temperatuur, kan gestreken worden
  • Met label Better Cotton Initiative (BCI)

Laatst bekeken door jou