Babylonia Babydrager Tricot-Easy Warm Sand

  • Merk TRICOTSLEN
  • sku 30827509
  • Referentie BDDEASY-1-702

Productinformatie

Beschrijving

Babylonia Babydrager Tricot-Easy Warm Sand

Met deze prachtige, innovatieve Tricot-Easy draagzak van Babylonia is het een genot voor ouder en kind om lekker dicht bij elkaar te zijn. Voor zowel thuis als onderweg is het een ideale draagzak die zeer comfortabel is én makkelijk in gebruik. Het gebruik van een draagzak draagt bij aan een gezonde emotionele en lichamelijke ontwikkeling van je kleintje.

De Tricot-Easy draagzak van Babylonia is een fijne draagzak van 100% ademend bio katoen. De stof is superzacht, ademend, hypoallergeen, antibacterieel en vocht absorberend. Dit materiaal is dus perfect voor de zomer en de gevoelige huid van je kindje. De draagzak moet worden vastgemaakt met maar één gesp, super makkelijk! Zo kun je de draagzak in slechts enkele seconden omdoen zonder te knopen. Daarnaast kan het losse draagpaneel, dat zorgt voor extra ondersteuning, ook omgevormd worden tot een handige draagtas. 

Door de gebruikte speciale breitechniek is de Tricot-Easy bio katoen super zacht, biedt hij optimaal comfort en de beste ondersteuning. Geschikt om kindjes van 3 tot 20 kilo te dragen. Is de draagzak vies geworden? Geen probleem! Hij kan gewassen worden op 30°C. 

Laatst bekeken door jou