Avengers Titan Heroes Deluxe Thanos figuur 30 cm

  • Merk MARVEL
  • sku 29696880
  • Referentie E73815L12

Productinformatie

Beschrijving

Avengers Titan Heroes Deluxe Thanos

De kwaadaardige krijger Thanos zal doorgaan tot het einde om zijn heerschappij over het hele universum te verspreiden. Stel je met de  figuren en het rollenspelspeelgoed van de Avengers, geïnspireerd op de Marvel-strips voor dat je het avontuur tegemoet gaat. Met dit op de klassieke personages geïnspireerde speelgoedassortiment kunnen kinderen zich helemaal inleven in de heldenacties van Hulk, Iron Man, Captain America en de rest van het team als ze tegen Thanos strijden, de grootste bedreiging die het universum ooit heeft gekend. Producten elk afzonderlijk verkrijgbaar. Zolang de voorraad strekt. Speel dat deze kwaadaardige krijgsheer de aarde bedreigt met deze Thanos-figuur uit de Titan Hero-reeks! Wanneer kinderen de Titan Hero Blast Gear launcher (niet inbegrepen; afzonderlijk verkrijgbaar bij Titan Hero Blast Gear-figuren. Zolang de voorraad strekt) op de aansluiting op de rug van deze figuur bevestigen, kunnen ze projectielen afvuren! 

  • DELUXE THANOS-FIGUUR OP EEN SCHAAL VAN 30 CM: met deze Thanos-figuur van 30 cm kun je spelen dat de vreselijke Titaanse krijgsheer de aarde bedreigt. Geïnspireerd op het klassieke ontwerp van het personage in de Marvel-strips.
  • ONTWERP GEÏNSPIREERD OP DE MARVEL-STRIPS: met deze Thanos-figuur kunnen fans zich helemaal inleven in de krankzinnige kolos Thanos als hij de strijd met de helden aangaat voor het lot van de wereld, geïnspireerd op het personage uit de Marvel-stripboeken.
  • GESCHIKT VOOR TITAN HERO BLAST GEAR LAUNCHERS (Afzonderlijk verkrijgbaar. Zolang de voorraad strekt): sluit de Blast Gear launcher (apart verkrijgbaar) aan op de aansluiting op de rug of op de arm van een figuur van de Titan Hero-reeks of Titan Hero Blast Gear om met één druk op de knop projectielen af te vuren.
  • GA OP ZOEK NAAR ANDER AVENGERS-SUPERHELDENSPEELGOED: verzamel ook andere Avengers-figuren en -toebehoren en stel je voor dat je de dappere helden beschermt tegen de kwaadaardige Thanos! Extra producten zijn afzonderlijk verkrijgbaar. Zolang de voorraad strekt.

Laatst bekeken door jou