Aquabeads Luxe Rugzak

  • Merk AQUABEADS
  • sku 31178257
  • Referentie 31993

Productinformatie

Beschrijving

Aquabeads Luxe Rugzak

Aquabeads is het originele knutselproduct "parels die met water plakken".Sinds 2004 hebben kinderen over de wereld miljoenen Aquabeads creaties gemaakt. De Luxe rugzak wordt geleverd met 1000 parels in 40 kleuren. De set wordt geleverd met een rugzak om al je parels in op te bergen, een fliptray om je creatie direct nat het sproeien van water , van het legbord te halen, patroonvellen, evenals een dubbelzijdige Aquabeads pen en zlefs ontwerppinnen om je rugzak te versieren. Het wordt geleverd met 3 soorten patroonvellen om je te inspireren.

Glansparels in deze set zijn perfect om glitter en glammer toe te voegen aan je Aquabeads creaties! Als de parlecreaties na 60 minuten volledig droog zijn, haal je de creatie voorzichtig van het bordje en versier je ze op de rugzak of op de riem met de pinnen. Rugzak en riem hebben gaten om je creaties aan te bevestigen met de meegeleverde pinnen, de creaties kun je op elk moment vervangen . Versier je rugzak met je favoriete creaties en neem hem overal mee naar toe of zet m in je kamer.

Bevat meer dan 1000 parels ( effen, juweel, glans en sterren)in 40 kleuren, rugzak, riem, parel opbergdoos en fliptray , dubbelzijdige Aquabeads pen , pinnen, patroonvellen en handleiding .Voor kinderen vanaf 4 jaar . Aquabeads is in 2004 gemaakt door Epoch Co Ltd, als het originele "plakken met water"knutselproduct.Vanwege kleine onderdelen niet geschikt voor kinderen onder 3 jaar.

Laatst bekeken door jou