Alpine Gehoorbeschermer Muffy Kids Blauw

  • Merk Alpine
  • sku 30411229
  • Referentie 111.82.350

Productinformatie

Beschrijving

Alpine gehoorbeschermer Muffy Kids Blue

Jonge kinderen worden elke dag in het bijzonder blootgesteld aan lawaai: Spelen met andere kinderen op de speelplaats, lawaaierige klaslokalen, toeterende auto's, speelgoed dat lawaai maakt... Wist u dat het lawaai op een schoolplein meer dan 85 dB kan bedragen? Boven 80 dB kunnen geluiden al gevaarlijk zijn voor het gehoor.

Het gehoor van jonge kinderen is nog zeer kwetsbaar en hun oren kunnen nog minder schadelijke geluidsniveaus verdragen dan die van een volwassene.

Uit onderzoek blijkt dateen op de acht kinderen blijvende gehoorschade oploopt. Op lange termijn kan dit leiden tot concentratieproblemen, slaapproblemen, stress en een vertraagde taalontwikkeling. Als ouder wilt u alles doen wat in uw vermogen ligt om te voorkomen dat uw kind gehoorproblemen krijgt.

De kleine ruisonderdrukkende hoofdtelefoon Alpine Muffy Kids is speciaal ontworpen voor kinderen van 5 tot 12 jaar. De oorkappen worden gebruikt in lawaaierige omgevingen zoals feesten, parades, vuurwerk, concerten en auto- of motorraces. De Alpine Muffy Kids oorkappen verminderen het omgevingsgeluid met wel 25 dB.

De Alpine Muffy Kids oorwarmers zijn verkrijgbaar in vijf nieuwe trendy kleuren. De buitenste laag van de gekleurde oorkappen is gemaakt van kunststof, waardoor ze gemakkelijk schoon te maken zijn. De oorbeschermers zijn opvouwbaar, zodat u ze gemakkelijk kunt meenemen.

De hoofdband is verstelbaar en heeft een zachte voering. Kinderen vinden de Alpine Muffy Kids oorkappen comfortabel. Uw kind kan deAlpine Muffy Kids ook vele jaren gebruiken dankzij de verstelbare hoofdband. Het is geweldig!

Helpt concentratieproblemen te bestrijden

Kinderen worden gebombardeerd door lawaai, zoals geluiden van buiten of het omgevingslawaai van een klaslokaal. Heeft uw kind moeite zich te concentreren in een rumoerige omgeving? De Muffy Kids hoofdtelefoon met ruisonderdrukking helpt uw kind ook om geconcentreerd te leren of te lezen, zonder gestoord te worden door omgevingsgeluiden.

Laatst bekeken door jou