Xbox Series X Maneater

  • Merk Deep Silver
  • sku 28279204
  • Referentie DESA42.BX.24ST

Productinformatie

Beschrijving

Xbox Series X Maneater

Jij bent de haai!
Ervaar de ultieme krachtfantasie als het toproofdier van de zeeën - een gigantische haai! Terroriseer de kust. Scheur zwemmers en duikers uit elkaar, geef de mensen een reden om bang voor je te zijn. Pas je haai aan met een verscheidenheid aan statistisch-aangedreven systemen. Evolueer verschillende delen van je lichaam om hun werking te verbeteren, of pomp je wreedheid op om korte feeding-frenzies aan te gaan.

Maneater is een single player actie-RPG, gesitueerd in de meedogenloze wateren van de Gulf Coast. Vecht om te overleven in de open oceaan, moerassen en rivieren met op elke diepte gevaar op de loer. Dompel jezelf onder in een levende, ademende wereld vol bedreigingen en beloningen. Verken gezonken wrakken, sluip door moerassen of cruise gewoon door de open oceaan op zoek naar prooi om je te voeden. Je enige hulpmiddelen zijn je verstand, je kaken en een griezelig vermogen om te evolueren terwijl je voedt. Zowat alles staat op het menu ... doden of gedood worden.

Maneater heeft een campagne met een volledig verhaal die de haai volgt terwijl hij wraak zoekt voor de moord op zijn moeder door "Scaly" Pete. De zeeën zijn niet groot genoeg voor beiden, terwijl ze op weg zijn naar een epische confrontatie. "Scaly" Pete is een visser die is opgevoed met verhalen over hoe zijn vader werd gedood door een grote witte haai. Haaien gaven zijn vader geen genade, hij toont de beesten geen genade terug, en jaagt overal op hen.

Belangrijkste kenmerken:
• Eet, verken en evolueer in een open wereld actie-RPG.
• Speel door een volledige, story-based campagne verteld door Chris Parnell. (Saturday Night Live, 30 Rock, Rick & Morty)
• Voed je met mensen, eet voedingsstoffen en vind zeldzame buit om te evolueren tot ver voorbij wat de natuur bedoelde.
• Verken 7 grote regio's, waaronder de baai van de golfkust, vakantiestranden, industriële havens, de open oceaan en meer. Ervaar een levende wereld met een volledige dag / nacht-cyclus.
• Ontgrendel en gebruik verschillende evoluties die jouw haai verbeteren terwijl je door de campagne vordert.
• Hunter Parties en Bounty System - de mensen vechten terug! De strijd tegen verschillende soorten jagers, variërend van kleine skiff's tot de kustwacht.

Volledig geëvolueerd voor next-gen , met ondersteuning voor 4K HDR graphics aan 60fps, ray tracing en de innovatieve controller functies van de PS5 en Xbox Series X consoles.

Vanaf 18 jaar

Laatst bekeken door jou