Xbox Series X Forza Horizon 5

Productinformatie

Beschrijving

Xbox Series X Forza Horizon 5

Jouw Horizon-avontuur
Leid adembenemende expedities door de levendige en steeds veranderende open landschappen van Mexico met grenzeloze, leuke rijactie in honderden van de beste auto's ter wereld.

Diverse open wereld
Verken een wereld van opvallende contrasten en schoonheid. Ontdek levende woestijnen, weelderige jungles, historische steden, verborgen ruïnes, ongerepte stranden, uitgestrekte ravijnen en een torenhoge met sneeuw bedekte vulkaan.

Avontuurlijke open wereld
Dompel jezelf onder in een diepe campagne met honderden uitdagingen die je belonen voor de activiteiten waar je van houdt. Ontmoet nieuwe personages en kies de uitkomst van hun Horizon Story-missies.

Evoluerende open wereld
Beleef ontzagwekkende weersomstandigheden zoals torenhoge stofstormen en intense tropische stormen terwijl de unieke, dynamische seizoenen van Mexico de wereld elke week veranderen. Blijf terugkomen voor nieuwe gebeurtenissen, uitdagingen, verzamelobjecten, rewards en nieuwe gebieden om te verkennen.

Sociale open wereld
Werk samen met andere spelers en ga de Horizon Arcade in voor een doorlopende reeks leuke, over-the-top uitdagingen die jou en je vrienden in actie houden en plezier laten beleven zonder menu's, laadschermen of lobby's.

Jouw open wereld
Creëer je eigen plezier met de nieuwe EventLab-gameplay set van hulpmiddelen, waaronder aangepaste races, uitdagingen, stunts en nieuwe game-modi. Pas je auto's aan op meer manieren dan ooit tevoren. Gebruik de Gift Drops-functie om je eigen creaties te delen.
 


 

Geschikt vanaf 3 jaar

Laatst bekeken door jou