Xbox Series X Call of Duty: Black Ops Cold War

  • Merk Activision
  • sku 28271745
  • Referentie ACBA15.BX.25ST

Productinformatie

Beschrijving

Xbox Series X Call of Duty: Black Ops Cold War

Dit is Call of Duty: Black Ops Cold War voor de Xbox Series X.
Welkom bij de afgrond. Welkom bij Call of Duty®: Black Ops Cold War.

De iconische Black Ops-serie is terug met Call of Duty®: Black Ops Cold War, het directe vervolg op het originele en geliefde Call of Duty®: Black Ops.

Campaign
Black Ops Cold War gooit fans in het heetst van de strijd van het geopolitieke conflict tijdens de Koude Oorlog in het begin van de jaren tachtig. Niets is wat het lijkt in de aangrijpende singleplayer Campaign, waarin spelers tegenover historische figuren en de harde werkelijkheid komen te staan tijdens een gevecht dat zich uitstrekt over de hele wereld op iconische locaties zoals Oost-Berlijn, Vietnam, Turkije, het KGB-kwartier van de Sovjets en meer.

Als elite-agent volg je het spoor van een duister figuur genaamd Perseus, die op een missie is om de machtsverhoudingen in de wereld te verstoren en de loop van de geschiedenis te wijzigen. Onderneem een reis naar het onheilspellende centrum van een wereldwijde samenzwering met iconische personages als Woods, Mason en Hudson en een nieuwe groep agenten die een plan proberen te dwarsbomen waar al tientallen jaren aan is gewerkt.

Multiplayer
Multiplayer levert de typische Black Ops Signature Combat-ervaring met belangrijke vernieuwingen en gameplayelementen. Gunsmith keert terug met de volledige mogelijkheid om wapens aan te passen, Scorestreaks belonen goed spel met sterke krachtvermenigvuldigers, Create-a-Class is speciaal gemaakt om extra controle over je loadouts te hebben, aanpassingen aan bewegingssystemen zorgen voor vloeiende en naadloze gameplay... jarentachtiggevechten hebben nog nooit zo Black Ops gevoeld.

Black Ops Cold War Deniable Operations neemt je mee op een wereldreis, vechtend voor de machtsbalans op maps op bijna elk continent. Vecht in een aantal klassieke Black Ops-speltypen, zoals Domination en Hardpoint, en duik in gloednieuwe ervaringen, van de totale oorlogvoering in Fireteam-speltypen met 40 spelers, tot de strakke tactische gevechten van VIP Escort en meer.

Zombies
Naast de Campaign en generatie Multiplayer brengen spelers een Koude Oorlog-arsenaal aan wapens en uitrusting mee in de nieuwe Zombies-ervaringen.

Extra informatie
Bevat zowel de Xbox Series X- als de Xbox One-versie van de game op disc. De Xbox Series X Standard Edition bevat een Xbox Series X-dics die ook op een Xbox One kan worden afgespeeld.

Call of Duty: Black Ops Cold War is geschikt voor cross-play, cross-progressie en cross-generatie. Zodra u een upgrade hebt uitgevoerd van de console van de huidige generatie naar de console van de volgende generatie, zullen uw profiel, voortgang en statistieken meeverhuizen.

Vanaf 18 jaar

Laatst bekeken door jou