Xbox Console Series X

  • Merk Microsoft Game Studios
  • sku 28239361
  • Referentie 193302

Productinformatie

Beschrijving

Xbox Series X Console

Maak kennis met de nieuwe Xbox Series X, de snelste, krachtigste Xbox ooit. Speel duizenden titels van vier generaties consoles: alle games zien er het best uit en kunnen het best gespeeld worden op de Xbox Series X. De kern van Series X is de Xbox Velocity-architectuur, die een aangepaste SSD combineert met geïntegreerde software voor snellere, gestroomlijnde gameplay met aanzienlijk verminderde belasting. Schakel in een handomdraai naadloos tussen meerdere games met Quick Resume. Verken rijke nieuwe werelden en geniet van de actie als nooit tevoren met de ongeëvenaarde 12 teraflops aan ruwe grafische verwerkingskracht. Geniet van 4K-gaming met tot 120 frames per seconde, geavanceerd ruimtelijk 3D-geluid en meer. Ga aan de slag met een bibliotheek van 100 geweldige games, inclusief alle nieuwe Xbox Game Studios-titels op de dag dat ze uitkomen, met Xbox Game Pass Ultimate (lidmaatschap apart verkrijgbaar).

Power your dreams
Maak kennis met de Xbox Series X: onze snelste, krachtigste console ooit, ontworpen voor een consolegeneratie waarin jij als speler centraal staat.

  • 12 teraflops aan kracht
  • Gamen in echte 4K-resolutie & klaar voor 8K
  • Tot wel 120 FPS
  • Op maat ontworpen SSD van 1TB

Krachtigste Xbox ooit
Verken rijke nieuwe werelden en geniet van de actie als nooit tevoren met de ongeëvenaarde 12 teraflops aan ruwe grafische verwerkingskracht.

Meer spelen, minder wachten
Ervaar de volgende generatie snelheid en prestaties met de Xbox Velocity-architectuur, mogelijk gemaakt door een aangepaste SSD en geïntegreerde software. Schakel in een handomdraai naadloos tussen meerdere games met Quick Resume.

Duizenden games over vier generaties
Speel duizenden games van vier generaties Xbox, inclusief Xbox One, Xbox 360 en Original Xbox-titels met achterwaartse compatibiliteit. Dankzij de kracht en snelheid van Xbox Series X zullen veel van deze games er beter uitzien en beter spelen dan ooit.

Xbox Game Pass Ultimate
Download en speel meer dan 100 geweldige games, inclusief alle nieuwe Xbox Game Studios-titels, op de dag dat ze uitkomen, met Xbox Game Pass Ultimate (lidmaatschap apart verkrijgbaar).

Maak kennis met de nieuwe Xbox draadloze controller
Ervaar de gemoderniseerde Xbox draadloze controller, ontworpen voor meer comfort tijdens het gamen. Verlies je doel niet uit het oog met de gestructureerde grip, leg alles naadloos vast en deel inhoud.

Accessoires
Gebruik je Xbox One-gamingaccessoires, inclusief controllers, headsets en meer, op Xbox Series X.

Laatst bekeken door jou