Tuintafels

Tuintafels

Nieuwe tuintafel kopen? Bekijk ons ruim assortiment tuintafels online!

Bij Supra Bazar hebben we een ruime keuze aan betaalbare en kwalitatieve tuintafels. Zo zijn we onder meer verdeler van de Hartman tuintafels. We hebben tuintafels in heel wat verschillende materialen: hout, aluminium, wicker, kunststof of een combinatie van deze. Je kan hie...

Nieuwe tuintafel kopen? Bekijk ons ruim assortiment tuintafels online!

Bij Supra Bazar hebben we een ruime keuze aan betaalbare en kwalitatieve tuintafels. Zo zijn we onder meer verdeler van de Hartman tuintafels. We hebben tuintafels in heel wat verschillende materialen: hout, aluminium, wicker, kunststof of een combinatie van deze. Je kan hier online inspiratie opdoen voor een nieuwe tuintafel of je kan ze ook in het echt komen bekijken in één van onze vijf winkels waar alle tuintafels staan uitgestald!

Indien je een tuintafel online koopt kan je kiezen voor afhaling in één van onze Supra Bazar winkelpunten. Deze service is gratis. Je kan in de meeste gevallen ook kiezen voor levering aan huis. De tuintafel wordt dan netjes bij u thuis geleverd met een vrachtwagen van GLS. Voor deze service wordt in heel België slechts € 20 aangerekend!

Je favoriete tuintafel gevonden? Maar nog op zoek naar een bijhorende tuinstoelen? Bekijk dan eens ons aanbod tuinstoelen! Of bekijk zeker ook eens onze tuinsets: altijd voordelig!

Minder
Meer

Productenfilter

Beschikbaarheid
Accept Site use cookies