Thomson Radiowekker Led - USB Ambilight 7 Projectie - Zwart

  • Merk Bigben
  • sku 24510301
  • Referentie CL300P

Productinformatie

Beschrijving

Thomson - Radiowekker LED Display - Projectie Thomson - Zwart - USB - Ambilight 7 colo

Een wekker heeft één belangrijke taak: jou op tijd wakker maken zodat je kunt doen wat je die dag voor ogen hebt.
De wekkerradio met projectie en ambient LED-verlichting (7 verschillende kleuren) van Thomson doet dat én gaat zelfs nog een stapje verder!
Want niets is zo belangrijk als een goede nachtrust.

Wekkerradio met projectie: altijd weten hoe laat het is
Heb je dat ook wel eens: dat je midden in de nacht wakker wordt en dat je wilt weten hoe laat het is? Fijn als je dat dan in één oogopslag kunt zien.
Zonder dat je je hoeft om te draaien of half over je partner heen hoeft te leunen om de tijd te checken. De wekkerradio van Thomson projecteert de tijd op een willekeurige muur of meubelstuk ergens in de slaapkamer.

Zo hoef je je ogen alleen maar een klein beetje te openen om te zien hoeveel uren slaap je nog tegoed hebt die nacht. Je kunt zelf de helderheid van het display instellen tussen 100%, 50% of 0% zodat deze bij jouw wensen aansluit.
Daarnaast is er een 3.5mm aansluiting voor je hoofdtelefoon (niet meegeleverd) en kun je gebruik maken van USB-aansluiting om je telefoon op te laden.

Welk geluid kies jij?
Hoe word jij het liefst wakker? Met een standaard buzzer geluid? Of je favoriete radiozender? Wat je voorkeur ook heeft, de projectie wekker van Thomson heeft het.
Je kunt de digitale FM tuner gebruiken om een geschikte radiozender te zoeken. En wil je nog héél even blijven liggen? Gebruik dan de snooze of alarmherhalingsfunctie.
Daarnaast kun je twee verschillende alarmtijden instellen, handig voor als je in het weekend wat langer wil blijven liggen.

Mooi design
Met z’n fraaie design en compacte formaat is deze wekkerradio met projectie van Thomson een aanwinst voor iedere slaapkamer. Het informatie display is verlicht zodat de tijd goed af te lezen is.
Hoewel het apparaat werkt op netstroom (230V), heeft de klok een back-up functie omdat er ook batterijen in passen (2 x AAA, niet meegeleverd). Zo weet je zeker dat je altijd op tijd gewekt wordt.
Ook als bijvoorbeeld de stroom ‘s nachts uitvalt.

Wakker worden is al moeilijk genoeg, maak het jezelf iets gemakkelijker met de wekkerradio met projectie en ambient LED-verlichting van Thomson!

Specificaties

  • Merk: Thomson
  • Gewicht: 640 gram
  • Ontvangst: FM radio
  • Alarm opties: Meervoudig alarm, Snooze
  • Aantal wektijden: 2
  • Kleur: zwart 

Laatst bekeken door jou