Tefal Chefmes Ever Sharp 16.5cm RVS met Puntenslijper

  • Merk TEFAL
  • sku 28766661
  • Referentie K2569004

Productinformatie

Beschrijving

Tefal Chefmes Ever Sharp 16.5 cm RVS met Puntenslijper

Met het Ever Sharp keukenmes wordt de veiligste en meest innovatieve manier van snijden en aanscherpen voorop gesteld. Dankzij de ingebouwde gepatenteerde slijptechnologie wordt het lemmet automatisch voor en na elk gebruik perfect aangeslepen. Door de geïntegreerde vergrendeling, die eenvoudig wordt ontgrendeld door op de handgreep te drukken, blijft het roestvrijstalen mes op zijn plaats zitten tot het klaar is voor gebruik. Dit veelzijdige koksmes van 16,5 cm is vervaardigd uit Duits roestvrij staal voor een maximale duurzaamheid en voldoet aan al uw dagelijkse voorbereidingsbehoeften. En dankzij het oogstrelend ontwerp is Ever Sharp een bijzonder mooie aanvulling op elk willekeurig keukenaanrecht.
 

Gepatendeerde slijptechnologie
Tweevoudig slijp-en mesgeleidingssysteem voor het slijpen van het mes in de perfecte hoek, voor en na elk gebruik. *patent aangevraagd

Veelzijdig Koksmes 16,5 cm
Eén mes voor alledaagse bereidingen - in blokjes snijden, plakjes snijden en hakken.

Duits roestvrijstaal
Het mes is gemaakt van Duits roestvrijstaal X50CR15MOV voor de beste prestaties en lange levensduur.

Veilig te gebruiken
Vergrendelingssysteem houdt het mes op zijn plek totdat het weer gebruikt wordt, en veiligheidsvleugels zorgen ervoor dat je het mes veilig kunt slijpen.

Makkelijk te reinigen
De doorzichtige kap kan worden losgemaakt zodat de houder en de slijper met een borstel kunnen worden schoongemaakt. De beluchtingsgaatjes zorgen voor het volledig drogen. Handwas en maak hoes en mes droog met behulp van theedoek.

Comfortabele grip
Roestvrijstalen bolsters op het handvat van het mes zorgen voor de meest veelzijdige en comfortabele grip.

Aangenaam ontwerp
Door de doorzichtige kap, staat de Ever Sharp op elk aanrecht, ongeacht de stijl!

Laatst bekeken door jou