Soehnle Connect Personenweegschaal 200KG- Shape Sense Connect200 - Digitaal

  • Merk SOEHNLE
  • sku 24843122
  • Referentie 63873

Productinformatie

Beschrijving

De Soehnle Shape Sense Connect 200 personenweegschaal is de lichaams-analyseweegschaal voor de ambitieuze sporter. Registreer met gemak alle veranderingen in de waarden van je lichaamssamenstelling en vertrouw op exact gemeten waarden. Lichaams-analyseweegschaal Shape Sense Connect 200 meet je lichaamssamenstelling met BIA-premiummeting en stuurt deze waarden meteen via bluetooth door aan de Soehnle Connect-app. Met overzichtelijke weergave en eenvoudige bediening zorgt de Soehnle Connect-app dat je heel gemakkelijk overzicht kunt houden over de ontwikkeling van je persoonlijke meetwaarden, perfect om ook op de lange termijn gemotiveerd te blijven. Met dag-, week-, maand- en jaaroverzichten en koppeling met de populaire fitness-apps Google Fit en Apple Health biedt de app veelzijdige mogelijkheden. Bovendien toont de app je het verschil met je streefgewicht, het verschil met je vorige weging en het verschil met de gemiddelde BMI.

De BMI-premiummeting van de weegschaal geeft je exact gemeten waarden voor lichaamsvet, watergehalte en spiermassa, dankzij de slimme opslagfunctie automatisch voor maximaal 8 personen, en dat zonder handmatige voorkeuze. De lichaamswaarden worden gemeten met vier elektroden op het weegplateau. Dat geeft de exactste resultaten, want bio-impedantie-analyse berust op daadwerkelijke metingen. Alle waarden worden zeer goed leesbaar weergegeven op het grote verlichte lcd-display, ook je BMI en je individueel bepaalde caloriebehoefte. Bijzonder motiverend: alle relevante waarden worden direct geanalyseerd en op het display afgezet tegen de normwaarden. Zo kun je je waarden optimaal beoordelen. Actieve sporters zullen zeker verguld zijn met de Shape Sense Connect 200! In atleetmodus is dankzij instelling van het persoonlijke activiteitsniveau exacte meting van de lichaamssamenstelling mogelijk, evenals de bepaling van de bijbehorende dagelijkse behoefte aan calorieën.

Je zult al snel merken hoe gemakkelijk de automatische in- en uitschakelfunctie is: zodra je op de weegschaal stapt, gaat het display aan. Na het wegen gaat het automatisch weer uit. Bovendien heeft de Shape Sense Connect 200, anders dan de meeste gewone weegschalen, een zeer hoge draagkracht van maar liefst 200 kg, nauwkeurig ingedeeld in 100-g-stappen. Met zijn lage, platte ontwerp en het grote weegplateau van extra helder veiligheidsglas is deze weegschaal een stijlvolle aanwinst die prima past in de moderne badkamer. De antislipvoetjes zorgen ervoor dat je stevig en veilig op de weegschaal staat. Inclusief batterijen, dus meteen te gebruiken.

Laatst bekeken door jou