Smart Games Temple Connection (80 Opdrachten)

  • Merk SMART
  • sku 24189569
  • Referentie SG283

Productinformatie

Beschrijving

Smart Games Temple Connection (80 Opdrachten)

Kan jij het oeroude mysterie van de tempels ontrafelen? Welke puzzelstukken heb je nodig om de 80 opdrachten op te lossen? Plaats de juiste wegen en bruggen op het spelbord en verbind de tempels met elkaar.

Leeftijd: 7-99

Genomineerd voor Speelgoed van het Jaar 2017

De mening van de jury:
Je bent een echte bruggenbouwer met dit mooi vormgegeven spel. Te spelen op meerdere (hoogte) niveaus. Goed voor het trainen van ruimtelijk inzicht.

Toelichting ontwikkelingspsycholoog:
Temple connection is een mooie smart game, waar nu ook een derde dimensie (hoogteverschil) aan is toegevoegd. Tempels/torens moeten met loopwegen en bruggen op verschillende hoogteniveaus met elkaar verbonden worden, waarmee een beroep wordt gedaan op het creatief ruimtelijk denken. Verschillende mogelijkheden moeten in het visuele kortetermijngeheugen vastgehouden worden om te bedenken en uit te proberen welke optie wel of niet gaat werken om de opdracht uit te voeren. De 80 opdrachten lopen van makkelijk tot behoorlijk pittig, zodat de speler geleidelijk meer vaardigheid kan ontwikkelen in dit spel. Een kind komt snel op het niveau waar het spel een uitdaging gaat vormen. Het spel is mooi en kleurig vormgegeven wat uitnodigt tot spelen. Een leuk alternatief voor schermenactiviteiten als je niemand anders hebt om mee te spelen. Temple connection bevordert probleemoplossend vermogen, planning en ruimtelijk inzicht.

Laatst bekeken door jou