Rowenta X-Force Flex 14.60 RH9959WO 200 AirWatt digitale motor, 70 Min

  • Merk ROWENTA
  • sku 28683836
  • Referentie RH9959WO

Productinformatie

Beschrijving

Rowenta X-Force Flex 14.60 RH9959WO 200 AirWatt digitale motor, 70 Min

De Rowenta X-Force Flex 14.60 snoerloze steelstofzuiger vindt schoonmaken opnieuw uit door krachtige schoonmaakprestaties te combineren met de beste gebruikservaring dankzij geweldige technologieën.

De unieke DigitalForce-motor zorgt voor een zuigkracht tot wel 200 AirWatt. De krachtige verwisselbare batterij zorgt voor een autonomie tot 1 uur en 10 minuten, bij gebruik van de kruimelzuiger in de krachtige Eco-stand. Zodat je gemakkelijk je hele huis kunt stofzuiger zonder tussendoor te hoeven opladen. Door de flexibele buis van de stofzuiger ervaar je nog meer comfort en heb je tot 4 keer meer bereik onder laag meubilair zonder te hoeven bukken. Ervaar het verschil met deze X-Force 14.60 steelstofzuiger: Technologie voor een efficiënte en snelle schoonmaakbeurt!

De steelstofzuiger is snel en gemakkelijk te bedienen met het controle display en de boost trigger. Je kunt live de autonomie per minuut bekijken en gemakkelijk één van de 5 standen instellen die jij wilt gebruiken. De perfecte tools om jouw schoonmaaksessie te optimaliseren!

Bij de steelstofzuiger ontvang je een kierenzuigmond, meubelzuigmond en mini turboborstel. De kierenzuigmond gebruik je voor moeilijk bereikbare plekjes, de meubelzuigmond gebruik je voor de naden van je meubels en de mini turboborstel voor het verwijderen van dierenharen en ander vuil van je meubilair.

Laatst bekeken door jou