Rowenta Explorer serie 40, Allergy kit Dweilen en stofzuigen tegelijk

  • Merk ROWENTA
  • sku 28584124
  • Referentie RR7245WH

Productinformatie

Beschrijving

Rowenta Explorer serie 40, Allergy kit - Dweilen en stofzuigen tegelijk

Met de Rowenta Explorer Series 40 robotstofzuiger met dweil kun je je huis schoonmaken en vuil verwijderen zonder een vinger uit te steken!

Dweilen en stofzuigen tegelijk
Het Aqua Power-systeem met dweil en watertank schrobt de vloer terwijl het vuil opzuigt: een echte 2-in-1 robotstofzuiger die zichtbaar perfecte resultaten garandeert. Het krachtige filter vangt 99,9% van de deeltjes op en het Smart Exploration 2.0-navigatiesysteem bestrijkt het hele oppervlak van uw huis met uitzonderlijke nauwkeurigheid.

Makkelijk in gebruik
Bovendien is het gebruik uiterst intuïtief en gemakkelijk: u hoeft alleen maar verbinding te maken met de applicatie om uw robotstofzuiger altijd en overal op afstand te kunnen bedienen. Het is zelfs compatibel met stemassistenten (Google Assistant en Alexa), zodat u uw huishoudelijke taken volledig kunt delegeren.

Bespaar tijd
Aqua Power-systeem - Schrobt de vloer terwijl u stofzuigt om zelfs de fijnste deeltjes te verwijderen met echte 2-in-1-actie om tijd te besparen en het huishouden meer dan ooit te delegeren.

Hoogwaardig filter voor allergie
Het filter vangt 99,9% van de deeltjes op voor maximaal comfort.

Gekoppeld met je telefoon
Een aangesloten robotstofzuiger waarmee u het schoonmaken van uw huis vergeet. Vanuit de applicatie voor smartphones, compatibel met alle versies van Ios en Android, kunt u de planning, het onderhoud en de schoonmaak op afstand beheren, overal en altijd.

Daarnaast kun je hem ook koppelen aan je stemassistent (Google Assistant en Alexa)

Laatst bekeken door jou