PS5 Headset 3D Wireless White

Productinformatie

Beschrijving

PlayStation 5 Pulse 3D Wireless Headset

Speel comfortabel met een draadloze headset die speciaal is afgestemd voor 3D-audio op PS5-consoles. Met USB Type-C-oplading en dubbele ruisonderdrukkende microfoons, kun je de party chat laten doorgaan met kristalheldere spraakopname.

How Games Were Made to Sound
Geniet van een moeiteloze, draadloze ervaring met een headset die speciaal is afgestemd op de 3D-audio van PS5-consoles. De PULSE 3D draadloze headset heeft een verfijnd design met dubbele noise-cancelling microfoons, een USB Type-C-oplaadpoort en diverse handige bedieningsfuncties.

Gemaakt voor de volgende generatie:

Speciaal afgestemd op 3D-audio
De PULSE 3D draadloze headset is speciaal afgestemd om de 3D-audio te leveren die mogelijk wordt gemaakt door de PlayStation 5-console.

Dankzij Tempest 3D AudioTech geeft de PS5-console je het gevoel alsof het geluid uit elke richting komt, voor een ongelooflijke beleving waarin je je helemaal kunt verliezen.

Verfijnd design
Game in stijl met een gestroomlijnde headset die perfect past bij de look van de PS5-console. De verfijnde oorkussens en hoofdbandriem maken de headset ook nog extra comfortabel.

Ontworpen voor gamers:

Dubbele verborgen microfoons
Je vrienden kunnen je online goed verstaan2 dankzij de twee ingebouwde microfoons met optimale posities die je stem kristalhelder vastleggen. Het geluid wordt nog verder versterkt via ruisonderdrukkingstechnologie.

Makkelijk te bedienen
Bedien het geluid terwijl je speelt met de ingebouwde microfoondemping, volumebediening en opties voor game-audio en chat. Check snel hoe je klinkt voor je teamgenoten met de speciale mic-controleknop.

Haal het meeste uit je avonturen:

Draadloze adapter
Game tot wel 12 uur draadloos dankzij de ingebouwde oplaadbare batterij. Met de meegeleverde adapter kun je hem aansluiten op je PS5- of PS4™-console, maar ook op compatibele Windows- en macOS-computers.

3,5mm-aansluiting
Gebruik de meegeleverde 3,5mm-audiokabel om de headset makkelijk aan te sluiten op je PlayStation VR of een mobiel apparaat.

Laatst bekeken door jou