PS5 God of War Ragnarok Standard Edition

  • Merk PlayStation
  • sku 30359505
  • Referentie 207361

Productinformatie

Beschrijving

PS5 God of War Ragnarok Standard Edition

Kratos en Atreus beginnen aan een mythische reis om antwoorden en bondgenoten te vinden voordat Ragnarok neerdaalt.

Santa Monica Studio presenteert het vervolg op het veelgeprezen God of War (2018). Kratos en Atreus moeten naar elk van de negen werelden reizen om antwoorden te vinden terwijl ze zich voorbereiden op de geprofeteerde strijd die het einde van de wereld zal inluiden.

Samen moeten Kratos en Atreus diep in de Negen Rijken graven om antwoorden te vinden terwijl Asgards troepen zich voorbereiden op oorlog. Onderweg verkennen ze adembenemende mythische landschappen, verzamelen ze bondgenoten uit alle werelden en nemen ze het op tegen angstaanjagende tegenstanders zoals Noorse goden en monsters.
Terwijl de dreiging van Ragnarok steeds dichterbij komt, moeten Kratos en Atreus kiezen tussen de veiligheid van hun familie en de veiligheid van de werelden...


Belangrijkste kenmerken

Degenen die het lot breken
Atreus zoekt kennis die hem zal helpen de betekenis van "Loki's" profetie te begrijpen en zijn rol in Ragnarok. Kratos moet kiezen tussen vast blijven zitten door de angst om zijn fouten te herhalen, of zich losmaken om de vader te zijn die Atreus nodig heeft.

oorlogswapens
De Leviathan Axe, Chaos Blades en Guardian Shield keren terug en voegen zich bij een heel arsenaal aan nieuwe vaardigheden die beschikbaar zijn voor Kratos en Atreus. Gevechten tegen goden en monsters uit alle negen werelden zullen de meedogenloze Spartaanse vaardigheden van Kratos op de proef stellen terwijl hij zijn familie probeert te beschermen.

Verken de werelden
Reis door gevaarlijke en adembenemende landschappen en neem het op tegen een verscheidenheid aan vijandelijke wezens, monsters en Noorse goden, terwijl Kratos en Atreus op zoek gaan naar antwoorden en bondgenoten.

Laatst bekeken door jou