PS5 Console Slim White

Productinformatie

Beschrijving

PS5 Console Slim White

De PS5-console ontketent nieuwe gamingmogelijkheden die je nooit had verwacht.

Ervaar bliksemsnel laden met een ultrasnelle SSD, diepere onderdompeling met ondersteuning voor haptische feedback, adaptieve triggers en 3D Audio2, en een geheel nieuwe generatie ongelooflijke PlayStation-games.

Bliksemsnel

Benut de kracht van een aangepaste CPU, GPU en SSD met geïntegreerde I/O die de regels herschrijft van wat een PlayStation-console kan doen.

Verbluffende spellen

Bewonder ongelooflijke graphics en ervaar nieuwe PS5-functies. Speel een backcatalogus van ondersteunde PS4-games.

Adembenemende onderdompeling

Ontdek een diepere game-ervaring met ondersteuning voor haptische feedback, adaptieve triggers en 3D Audio2-technologie.

Slank ontwerp

Met PS5 krijgen spelers krachtige gamingtechnologie verpakt in een strak en compact consoleontwerp.

1 TB opslagruimte

Houd jouw favoriete games klaar en wacht tot je erin springt en speel met de ingebouwde SSD-opslag van 1 TB.3

Ultrasnelle SSD

Maximaliseer jouw speelsessies met vrijwel onmiddellijke laadtijden voor geïnstalleerde PS5-games.

Geïntegreerde I/O

Dankzij de aangepaste integratie van de systemen van de PS5-console kunnen makers zo snel gegevens uit de SSD halen dat ze games kunnen ontwerpen op manieren die nooit eerder mogelijk waren.

Raytracing

Dompel jezelf onder in werelden met een nieuw niveau van realisme, terwijl lichtstralen individueel worden gesimuleerd, waardoor levensechte schaduwen en reflecties ontstaan ??in ondersteunde PS5-games.

4K-TV-gaming

Speel je favoriete PS5 games op je verbluffende 4K TV.

Tot 120 fps met 120 Hz-uitvoer

Geniet van vloeiende en soepele gameplay met hoge framesnelheid tot 120 fps voor compatibele games, met ondersteuning voor 120 Hz-uitvoer op 4K-schermen.

HDR-technologie

Met een HDR-tv geven ondersteunde PS5-games een ongelooflijk levendig en levensecht kleurengamma weer.

Tempest 3D AudioTech

Dompel jezelf onder in soundscapes waarin het voelt alsof het geluid uit alle richtingen komt. Je omgeving komt echt tot leven met Tempest 3D AudioTech2 in ondersteunde games.

Haptische feedback

Ervaar haptische feedback via de DualSense draadloze controller in geselecteerde PS5-titels en voel de effecten en impact van je in-game acties via dynamische sensorische feedback.

Adaptieve triggers

Maak kennis met meeslepende adaptieve triggers, met dynamische weerstandsniveaus die de fysieke impact van in-game activiteiten in bepaalde PS5-games simuleren.

Inclusief ASTRO'S Playroom

Verken vier werelden, die elk innovatieve gameplay laten zien met behulp van de veelzijdige functies van de DualSense draadloze controller, in deze game inbegrepen voor alle PS5-consolegebruikers.

Achterwaartse compatibiliteit en gameboost

De PS5-console kan meer dan 4.000 PS4-games spelen. Met de Game Boost-functie kun je zelfs genieten van snellere en vloeiendere framesnelheden in enkele van de beste games op de PS4-console.

Laatst bekeken door jou