PS4 One Piece Odyssey

Productinformatie

Beschrijving

PS4 One Piece Odyssey

Tijdens hun reis, de Straw Hats, onder leiding van Monkey. D. Luffy wordt opgeslokt door een enorme storm op zee en komt terecht op een mysterieus eiland. Nadat ze Lim en Adio hebben ontmoet, verliezen ze het grootste deel van hun krachten en beginnen ze aan een avontuurlijke reis over het legendarische eiland Waford. Het overwinnen van de gevaren van het eiland en het ontrafelen van zijn mysteries zal de enige manier zijn om de weg voorwaarts in hun reis terug te vinden en opnieuw te zeilen.

  • EEN MYSTERIEUZE EILAND 

Verken en ontdek het verhaal van zijn bewoners, Lim en Adio. Mysterieuze ruïnes en nooit eerder vertoonde monsters bevolken het volledig nieuwe scenario en de verhaallijn die nog nooit in het ONE PIECE-verhaal is gezien.

  • STROHOEDJES ALS EEN

Versla nieuwe vijanden, ontrafel mysteries en onthul een heel avontuur met je favoriete strohoeden! Naast Luffy kun je spelen als Zoro, Nami, Usopp, Sanji.

  • RPG MET EEN UIT EEN STUK TWIST

Ervaar speurtochten en kerkers allemaal met een authentieke ONE PIECE-twist. Geniet van wat je leuk vindt aan RPG's, maar dan met je favoriete personages en een ONE PIECE-universum.

Laatst bekeken door jou