PS4 DualShock 4 Controller Black Expand

PS4 DualShock 4 Controller Black

PLAYST. PS4

19936839

Nieuw

€ 62,99

incl. BTW

Inclusief € 0,05 Voor eco belasting

tick.png  Snelle levering in BE en NL
        binnen 1 à 2 werkdagen in huis

tick.png  Gratis verzending vanaf € 49.98
        uitgezonderd grote/zware en breekbare artikelen

tick.png  Gratis afhalen vanaf € 49.98
        € 5 servicekost bij kleinere bedragen

tick.png  Klantenservice shop@suprabazar.be
        di-za tussen 9 en 17u: +32 56 43 97 70

tick.png  Veilig betalen
        
bancontact | iDeal | visa | mastercard

153836

PlayStation 4 DualShock 4 controller Black

De DualShock 4 is de nieuwe controller voor de PlayStation 4 en bevat enkele handige vernieuwingen ten opzichte van zijn voorganger. De DualShock 4 beschikt niet alleen over preciezere joysticks en geïntegreerde bewegingssensoren, maar ook over touch-besturing en de SHARE-toets voor een nieuw manier van gamen. Met een simpele druk op de knop deel je je prestaties en triomfen via populaire sociale netwerken met je vrienden.

De geïntegreerde monoluidspreker en aansluiting voor hoofdtelefoon en headset zorgen ervoor dat je de details duidelijk hoort. Geniet van waarheidsgetrouwe geluidseffecten via de controller en chat met online vrienden via een headset. Je kunt niet alleen alles in nog meer detail horen en zien, je voelt het ook beter dankzij de intensievere trillingsmotoren.

Het nieuwe ontwerp betekent dat je games op nog comfortabelere wijze kunt bedienen en de verbeterde analoge joysticks en toetsen leiden tot grotere precisie. Stuur, maak een gebaar of teken met het nieuwe touchpad aan de voorzijde van de controller. Dankzij de lichtbalk kun je spelers gemakkelijk identificeren en kun je snel nuttige game-informatie bekijken. De lichtbalk werkt ook samen met de nieuwe PlayStation Camera voor unieke en vernieuwende gameplaymogelijkheden.

Accept Site use cookies