PS4 Borderlands 3

  • Merk 2K Games
  • sku 27057267
  • Referentie ML1811PS4

Productinformatie

Beschrijving

PlayStation 4 Borderlands 3

Voorkom dat de extremistische Calypso Twins de bandietenclans met elkaar verenigen en de grootste macht van het heelal in handen krijgen. Alleen jij, een Vault Hunter op zoek naar avontuur, beschikt over de wapens en bondgenoten om ze te kunnen verslaan.

Word één van de 4 unieke Vault Hunters, elk met eigen vaardigheden, speelstijlen, uitgebreide skill trees en vele aanpassingsmogelijkheden.  Alle Vault Hunters zijn in hun eentje al instaat om chaos te ontketenen, maar samen zijn ze niet te stoppen.

  • Moze als DE SOLDAAT: Als Moze versterking nodig heeft, geeft ze digistructies aan haar robot – Iron Bear – om een mokerslag aan extra vuurkracht uit te delen.
  • Amara als DE SIRENE: Een kundige vechtersbaas met zelfvertrouwen, bezit de vaardigheid om hemelse vuisten op te roepen. Met haar Sirene-krachten verplettert Amara haar vijanden.
  • FL4K als de DIERENTEMMER: FL4K leeft om te jagen. Net als de roofdieren die elk bevel van hun meester opvolgen. Hun favoriete prooi? Nietsvermoedende bandieten, die arme sukkels.
  • Zane als de SPION: Zane, een specialist in oorlogsgadgets, is uiterst bedreven in het betreden van een slagveld, het laten ontstaan van chaos, en daarna weer verdwijnen alsof hij er nooit is geweest.

Door het bestaan van ontelbare wapens en gadgets is elk gevecht een mogelijkheid om nieuwe uitrusting te scoren. Wapens met schilddragende kogels? Hebben we. Geweren die vuurspuwende vulkanen laten ontstaan? Uiteraard. Geweren die pootjes krijgen en vijanden achtervolgen, terwijl ze hen ook nog verwensingen naroepen? Ja, die zijn er ook.

Ontdek na Pandora nieuwe werelden, elk met unieke omgevingen om te verkennen en vijanden om te vernietigen. Scheur door vijandelijke woestijnen, vind al vechtend je weg in door oorlog verwoeste steden, vaar door dodelijke moerassen, en meer!

Speel met wie dan ook, wanneer dan ook, online of in split-screen coöp-modus, ongeacht je level of voortgang. Werk in een team, versla vijanden en voltooi uitdagingen, maar verdien beloningen die alleen voor jou zijn - iedereen ontvangt buit.

Vanaf 18 jaar

 

Laatst bekeken door jou