Polly Pocket Verborgen schatten micro Hidden Hideouts

Productinformatie

Beschrijving

Polly Pocket Verborgen schatten micro Hidden Hideouts

Open de Compact en je ziet de geheime schuilplaatsen. Het bovenste gedeelte van de Compact heeft een papieren achtergrond met een thema. Die achtergrond is geperforeerd en daaruit kun je drie verschillende gedeelten losmaken om 3 geheime schuilplaatsen en 3 verrassingsaccessoires (2 die het popje kan dragen) tevoorschijn te toveren.

Het ene kind krijgt bijvoorbeeld een roze accessoire en een ander kind krijgt een paarse. Dankzij de Polly Stick™ technologie kun je de poppetjes van Polly™ en haar vriendinnen overal op de Compact zetten.

Plak een sticker van het stickervel (meegeleverd) op de Compact, zodat de poppetjes erop blijven staan. De Compacts zijn klein genoeg om altijd en overal mee naartoe te nemen voor leuke Polly Pocket™ avonturen.

Elke Compact bevat 3 geheime schuilplaatsen, 3 willekeurige accessoires (waarvan twee kunnen worden gedragen), 1 micropop en 1 stickervel. Kies uit diverse thema's waaronder Zeemeerminnengrot, Eenhoornparadijs, Sprookjesbos, Kleine prinses en nog veel meer.

Productspecificaties

  • Materiaal: kunststof
  • Aanbevolen leeftijd: vanaf 4 jaar
  • Afmetingen: 9 x 8.5 x 4 cm
  • Merk: Mattel - Polly Pocket
  • Gewicht: 0.14 kg

Opgelet: prijs per stuk! Geef je voorkeur door in het bestelproces bij stap 3 ADRES - contacteer ons gerust voor de voorraad van verschillende uitvoeringen.
 

Laatst bekeken door jou