PJ Masks Koffertje, Vang & Ontsnap met figuur

  • Merk PJ MASKS
  • sku 27604117
  • Referentie PJMA7

Productinformatie

Beschrijving

PJ Masks Koffertje, Vang & Ontsnap met 2 figuren - assortiment

Ga nieuwe nachtelijke avonturen tegemoet met de PJ Masks Vang & Ontsnap Speelsets. Deze tabletop playsets zijn voorzien van elk van de PJ Masks en een nachtelijke schurk in een schattig miniatuurformaat. Kinderen zullen het heerlijk vinden om hun favoriete avonturen uit de show te recreëren. Plaats de schurken op het dak en druk op de hendel om ze te lanceren in hun nieuwe ondeugende plannen. De PJ Maskers kunnen de slechteriken verslaan door aan het lipje op het dak te trekken om het valluik te activeren. Wees voorzichtig dat ze niet ontsnappen als de kooideur opengaat. PJ Masks Vang & Ontsnap Speelset bevat een stadsspeeltoestel met valluik, een Nighttime Micros PJ Maskers figuur, en een Nighttime Micros schurk figuur.

Bouw de ultieme miniatuurwereld van PJ Maskers uit met alle drie de Trap & Escape playsets, inclusief Catboy vs. Romeo, Owlette vs. Luna Girl, en Gekko vs. Night Ninja (elk afzonderlijk verkocht).

Opgelet: dit product is een assortiment. Geeft in het betaalproces bij Stap 3 (ADRES) aan welke uitvoering uw voorkeur draagt.

Vanaf 3 jaar

Laatst bekeken door jou