Perfax Wandlijm voor Vinyl en Textiel 10 kg Expand

Perfax Wandlijm voor Vinyl en Textiel 10 kg

PERFAX

158472

Nieuw

€ 37,99

incl. BTW

tick.png  Levering in BE en NL
        binnen 2 à 3 werkdagen in huis

tick.png  Gratis verzending vanaf € 49.98
        uitgezonderd grote/zware en breekbare artikelen

tick.png  Gratis afhalen vanaf € 49.98
        € 5 servicekost bij kleinere bedragen

tick.png  Klantenservice shop@suprabazar.be
        di-za tussen 9 en 17u: +32 56 43 97 70

tick.png  Veilig betalen
        
bancontact | iDeal | klarna | visa | mastercard

Dit product kan enkel afgehaald worden

PE1704550

Perfax - Wandlijm Voor Vinyl & Textiel - 10 kg

Toepassingen:

  • Gebruiksklare lijm voor het verlijmen van: vinyl-wandbekleding met textiel- of papierrug jute- en glasweefsel PVC-folie met een geweven rugzijde Veloursbehang met wildledereffect op alle absorberende of ook zuigende ondergronden, zoals o.a. hout, gips, pleisterwerk en beton. VERPAKKING Emmer 10 kg EIGENSCHAPPEN Soortelijk gewicht :ong. 1,1 kg/l Verbruik :150 à 200 g/m² Verwerkingstemp :niet verwerken bij een temp. onder +10°C Grondstof :Weekmakervrije kunstharsdipersie Temp.bestendigheid :tot +50°C pH-waarde :ong. 7 Opentijd :maximaal 30 min. bij +20°C

Verwerkingsvoorschriften:

  • Voorbereiding van de lijm Goed doorroeren voor gebruik. Voorbereiding van de ondergrond
  • Geschikt voor alle zuigende ondergronden, zoals o.a. stuc- en pleisterwerk, beton, eternit, hout, hardboard, spaanplaat, etc., mits deze vast, blijvend droog, vlak, stof- en vetvrij zijn. Verf- en behangresten verwijderen; vastzittende olieverflagen dienen te worden opgeruwd en/of aangeloogd met b.v. ammoniak. In dit laatste geval met schoon leidingwater naspoelen. De vorige wandbekleding vooraf doorprikken met behulp van de Perfax Behangperforator en daarna het Perfax Behangafweekmiddel laten inwerken. Met de Perfax Behangafsteker kan de wandbekleding eenvoudig verwijderd worden. Het is aan te bevelen de ondergrond na het verwijderen van de vorige wandbekleding en voor het opnieuw behangen te reinigen met de Perfax Muurreiniger. Scheuren en gaten dienen gevuld te worden.

    Dit kan gebeuren met bijvoorbeeld een vulmiddel uit het Porion assortiment. Sterk zuigende ondergronden voorlijmen met verdunde Perfax Wandlijm Vinyl en Textiel (20% water toevoegen aan de gebruiksklare lijm). Bij een niet-absorberende, of ook niet zuigende, ondergrond een hechtbrug creëren door een laag Perfax Lijm voor Muurrenovatie en Polystyreen (verdund met 20% water) aan te brengen. Deze laag volledig laten drogen en daarna behangen zoals een gewone pleisterlaag. Kleine niet aborberende oppervlakken kunnen met behulp van Perfax Wandlijm voor Behangranden, Vinyl op Vinyl en Moeilijke Ondergronden behangen worden, zonder vooraf een hechtbrug te creëren.
     
  • Aanbrengen van de lijm De lijm wordt met een lamsvachtroller of lijmkam (nr. A1 / B1) in de baanbreedte op de ondergrond aangebracht. De wandbekleding in de nog natte lijmfilm op de wand aanbrengen en aanwrijven. De banen stotend plakken en gladstrijken met een borstel of doek van het midden naar de rand en van boven naar beneden. Aansluitend de naden met een behangroller aandrukken. Voor het gladstrijken van behang zonder reliëf gebruikt u best de Perfax Behangspatel. Slechts zoveel lijm aanbrengen op de ondergrond als in 20 minuten kan worden beplakt.
  • Een hoge temperatuur verkort de open tijd. Correcties zijn makkelijk uitvoerbaar binnen deze opentijd. Een feilloze afwerking aan plafond, plint, …krijgt u met behulp van het Perfax Behangliniaal.

Attentie:

  • Gereedschap dadelijk na gebruik met water schoon maken. Eventuele vlekken direct deppend verwijderen met een vochtige doek. Verpakking na gebruik goed sluiten. Vorstvrij bewaren. Altijd de verwerkingsvoorschriften van de behangfabrikant opvolgen
Accept Site use cookies