Perfax Vliesbehanglijm 9 kg

  • Merk PERFAX
  • sku 12915509
  • Referentie PE2802441

Productinformatie

Beschrijving

Perfax Vliesbehanglijm - 9 kg

TOEPASSINGEN Speciaal ontwikkeld voor het verlijmen van behang met vliesrug of vliesbehang. Geschikt voor ruimten onderhevig aan temperatuurschommelingen. Makkelijk uitstrijkbaar en goed corrigeerbaar. Bij correct gebruik is de wandbekleding droog verwijderbaar. De lijm is geschikt voor het rechtstreeks op de muur aanbrengen met de Perfax Behangroller. Bruikbaar voor alle vliesbehang collecties met gladde vliesrug, vliesrug in reliëf, alle behangbreedtes en gewichten. Voor andere behangsoorten biedt Perfax u eveneens het juiste behangplaksel aan.

Product:

  • Productnaam: Perfax Vliesbehanglijm Soort product: Wandbekledingslijm Verpakking: Emmer à 9 kg

Eigenschappen:

  • Soortelijk gewicht: 1,02 kg/l Verbruik: Wandbekledingslijm Verpakking: ong. 150 à 200 g/m2 -emmer 4,5kg = +/- 30m² -emmer 9 kg = +/- 60m² Kleur: Wit - transparant na drogen Verwerkingstemperatuur Niet verwerken bij een temp. onder +5°C Grondstof: Weekmakervrije kunstharsdispersie Soortelijk gewicht : 1,65 Wachttijd : Geen Verwerkingstemperatuur : niet beneden +5°C verwerken Open tijd: :10 à 20 minuten bij +20°C. Eventuele correcties binnen deze tijd uitvoeren

Verwerkingsvoorschriften:

  • Voorbereiding van de lijm Goed doorroeren voor gebruik. Voorbereiding van de ondergrond Zorg voor een schone, droge, vaste en vlakke ondergrond, niet onderhevig aan vochtproblemen.
  • Oud behang verwijderen met Perfax Behangafweekmiddel en Perfax Behangafsteker. Een waterbestendige wandbekleding vooraf doorprikken met de Perfax Behangperforator zodat het afweekmiddel kan inwerken op de lijm. Scheuren en gaten vullen met een Perfax vulmiddel. Sterk zuigende ondergronden voorlijmen. Bij een niet zuigende ondergrond contact opnemen met onze technische dienst (tijdens kantooruren). Aanbrengen van de lijm De lijm gelijkmatig op de muur verdelen met behulp van de Perfax Behangroller over een oppervlakte van 1 tot 3 banen afhankelijk van de absorptie van de ondergrond. De rug van het behang of wandbekleding wordt vooraf niet bevochtigd. De wandbekleding onmiddellijk in de nog natte lijm aanbrengen. Aandrukken en gladstrijken met de Perfax Behangspatel, borstel of doek. Wandbekleding afsnijden. Bij een correct gebruik van lijm en wandbekleding is het behang droog verwijderbaar.

Attentie:

  • Gebruik altijd schoon gereedschap. Lijmvlekken direct met een vochtige doek deppend verwijderen. Gereedschap met water reinigen. De voorschiften van de wandbekledingsfabrikant in acht nemen. Buiten bereik van kinderen houden. De verpakking na gebruik goed sluiten. Op een koele en vorstvrije plaats bewaren. Niet beneden +5°C verwerken. Niet ontvlambaar.

Laatst bekeken door jou