Peppa Pig, Houten Vliegtuig met figuur

  • Merk PEPPA
  • sku 29154663
  • Referentie 37214

Productinformatie

Beschrijving

Peppa Pig Houten Vliegtuig met Figuur

Maak je klaar om op te stijgen, het is tijd voor een avontuur!

De Peppa Pig - Vliegen met Mejuffrouw Konijn Houten Speelset is gemaakt van duurzaam hout van uitstekende kwaliteit met opvallende en kleurrijke ontwerpen. Deze leuke serie is gemaakt voor jonge Peppa-fans, blijft trouw aan de klassieke Peppa-styling, en is bedoeld om de fantasie van kinderen te stimuleren tijdens het spelen.

Laat de fantasie van je kleintje de vrije loop met dit avontuurlijke Peppa Pig houten vliegtuigvoertuig. Speciaal ontworpen voor kleine handen, want het is gemakkelijk vast te pakken en heeft soepel rollende wielen zodat Peppa-fans het over de vloer kunnen duwen endoen alsof ze hoog de lucht in vliegen.

De gemakkelijk te openen treden zorgen ervoor dat uw houten Peppa Pig-figuren aan boord kunnen gaan van het vliegtuig en de 2 meegeleverde koffers gemakkelijk opgeborgen kunnen worden. Deze speelset bevat 1 houten juffrouw konijn-speelfiguur met ‘drop n play’ -poten. Het kan gemakkelijk in een van de 4 beschikbare slots worden geplaatst, wat de hand-oogcoördinatie bevordert.

Dit houten voertuig is stevig en robuust en stimuleert fantasierijk spel, waardoor je scenario's kunt ontwikkelen terwijl je urenlang plezier hebt! Gemaakt van milieuvriendelijk FSC-hout.
 

Geschikt voor kinderen vanaf 2 jaar.

Laatst bekeken door jou