Pedigree Dentastix Large 56 Sticks Promopack - Honden +25 kg

  • Merk PEDIGREE
  • sku 22287713
  • Referentie 317102

Productinformatie

Beschrijving

Pedigree Dentastix Large - 56 sticks Promopack - Honden +25 kg

4 van de 5 honden ouder dan 3 jaar hebben tandvleesproblemen.
Deze worden veroorzaakt door tandsteen en tandplak. Dagelijkse gebitsverzorging kan de vorming van tandsteen en tandplak verminderen.

PEDIGREE® DentaStix™ heeft een unieke X-vorm. Het is klinisch bewezen dat bij dagelijks gebruik de speciale textuur en de actieve ingrediënten (die doorwerken als de stick op is) de vorming van tandsteen tot 80% kan verminderen.
PEDIGREE® DentaStix™ heeft bovendien een laag vetgehalte en bevat geen toegevoegde suikers. Dus help het gebit en tandvlees van uw hond gezond te houden en geef hem dagelijks PEDIGREE® DentaStix™.

Voedingsvoorschriften
Grote honden (type Labrador): geef 1 stuk per dag. Enkel geschikt voor honden van meer dan 25 kg. Gebruik de hersluitstrip om de kwaliteit en de versheid van het product na opening te bewaren. Elk zakje is na opening 14 dagen houdbaar. Zorg dat er altijd vers drinkwater beschikbaar is. Elk zakje is na opening 14 dagen houdbaar. - Koel en droog bewaren.

Samenstelling
ranen,plantaardige bijproducten,mineralen waarvan 2,3% natriumtripolyfosfaat,vlees en dierlijke bijproducten,oliën en vetten.

Voedingswaarden
Analytische bestanddelen: eiwit 7.7% - vetgehalte 1.3% - anorganische stof 5.4% - ruwe celstof 0.7% - vocht 16.2% - energiewaarde 308 kcal/100g.
Additieven per kg:
Nutritionele additieven: Vitamine E 1365 mg - Heptagehydrateerd zinksulfaat 830 mg.

Laatst bekeken door jou