Pattex Transparant 650 g

  • Merk Pattex
  • sku 133383
  • Referentie PA1419288

Productinformatie

Beschrijving

Pattex - Transparant - 650 gr

Moet je plakken zonder sporen achter te laten? Pattex Contact Transparant 650gr lijm laat geen sporen na als hij droog is. Hij is jouw ideale bondgenoot als het gaat om het repareren van kleine opknapwerkjes in het dagelijks leven. Maak kleine reparaties aan jouw huishoudelijke apparaten, schoenzolen, lades of zelfs je keukengerief.

Hij is geschikt voor het gebruik op lichte oppervlakken en op gekleurde materialen. Deze lijm is voornamelijk ontworpen voor het gebruik binnenshuis. De Pattex Contactlijm hecht snel en is hittebestendig. Je kunt sterke legeringen vormen zoals ijzer dat vastzit aan materialen zoals hout, metaal, hard en zacht PVC, rubber, kurk, leer, glas, ABS, polystyreen en plexiglas. Evenals de combinatie van deze materialen met elkaar. Bovendien kan je de lijm zelf gebruiken op poreuze ondergronden en verticale oppervlakken.
 

  • Voordat je met het werk begint, verzeker je best dat het oppervlak van de applicatie schoon en droog is. Voor meer informatie over deze transparante Pattex Contact Transparant lijm kun je kijken bij zijn technisch informatieblad
  • Tot slot is de lijm niet geschikt voor polyethyleen, geëxpandeerd polystyreen en Teflon

Laatst bekeken door jou