Partytent Pro Aluminium 3x3 m Wit

Productinformatie

Beschrijving

Partytent Pro Aluminium 3x3 m Wit

Maak uw buitenevenementen nog leuker met onze Partytent Pro Aluminium 3x3 m Wit. Deze tent is ideaal voor allerlei buitenactiviteiten, zoals tuinfeesten, barbecues, stranduitjes en nog veel meer. Met zijn stevige constructie en hoogwaardige materialen biedt deze tent u en uw gasten de perfecte bescherming tegen zon, wind en regen. 
 

De Partytent Pro Aluminium 3x3 m Wit - Bestand tegen alle weersomstandigheden

Robuuste Aluminium constructie
Onze Partytent Pro Aluminium is gebouwd met een robuuste aluminium constructie, waardoor hij lang meegaat en bestand is tegen alle weersomstandigheden. Het frame is sterk en duurzaam, en het witte doek is waterdicht en UV-bestendig (420D Coated PVC). Dit betekent dat u zich geen zorgen hoeft te maken over regen, wind of de zon tijdens uw evenement.

Gemakkelijk te installeren
De Partytent Pro Aluminium is ontworpen voor eenvoudige installatie en afbraak. U heeft geen gereedschap nodig om de tent op te zetten en af te breken, en de instructies zijn gemakkelijk te volgen. Dit betekent dat u meer tijd kunt besteden aan het plannen van uw evenement en minder tijd hoeft te besteden aan het opzetten van de tent.

Veelzijdig gebruik
Deze Partytent Pro Aluminium is perfect voor allerlei buitenactiviteiten, zoals tuinfeesten, barbecues, stranduitjes, ... maar ook voor marktkramers en aannemers. Met zijn afmetingen van 3x3 m biedt hij genoeg ruimte voor u en uw gasten. Bovendien is hij gemakkelijk te vervoeren, zodat u hem overal mee naartoe kunt nemen.
 

*Het is aangeraden om de partytent goed vast te maken met de bijgeleverde bevetigingsmaterialen. Extra gewichten (voeten en zandzakken apart verkrijgbaar). Bij extreme weersomstandigheden zoals hevige wind dient de partytent weggeborgen te worden om de veiligheid te garanderen. 
De opvouwbare partytenten zijn niet geschikt voor langdurig gebruik. Door afwisseling van (zure) regen, zon, wind, ... is slijtage van het doek normaal en valt dit niet onder de garantie.

Optioneel: verbindingsgoot voor het koppellen van 2 opvouwbare partytenten.

Laatst bekeken door jou