Partytent Festival wit waterproof dak 3x3m 110gr PE doek - stalen frame

Productinformatie

Beschrijving

Partytent Wit Waterproof Dak 3x3 m

Deze budgetvriendelijke Partytent 3x3 m Wit Waterproof Dak met 110 g PE doek en Stalen Frame is perfect voor buitenactiviteiten zoals tuinfeesten, barbecues en campinguitjes. De partytent biedt niet alleen beschutting tegen de zon, maar ook bescherming tegen regen en wind. 

Waterdicht dak
Het dak van de Partytent 3x3 m is gemaakt van 110 g PE doek en is waterdicht. Je kunt deze partytent gebruiken op dagen met regenachtig weer, zonder je zorgen te maken over nat worden. Het waterdichte dak zorgt ervoor dat jouw feestje niet in het water valt.

Stevig stalen frame
De Partytent 3x3 m heeft een stevig stalen frame dat bestand is tegen sterke windstoten. Het frame is roestbestendig, duurzaam en zorgt voor een stabiele constructie. Dit betekent dat je de partytent veilig en zonder zorgen kunt gebruiken, ongeacht de weersomstandigheden.

Eenvoudig te monteren
Onze Partytent 3x3 m is eenvoudig te monteren en vereist geen speciaal gereedschap en maakt hem ideaal voor kortstondig gebruik zoals op festivals, campings en kleinschalige evenementen. Het stalen frame kan snel worden gemonteerd met behulp van de meegeleverde handleiding. Het opzetten en afbreken van de partytent is nog nooit zo gemakkelijk geweest!
 

Verbindingsgoten om verschillende partytenten met elkaar te laten aansluiten hier beschikbaar.

*Het is aangeraden om de partytent goed vast te maken met de bijgeleverde bevetigingsmaterialen. Extra gewichten (voeten en zandzakken apart verkrijgbaar). Bij extreme weersomstandigheden zoals hevige wind dient de partytent weggeborgen te worden om de veiligheid te garanderen. 
De opvouwbare partytenten zijn niet geschikt voor langdurig gebruik. Door afwisseling van (zure) regen, zon, wind, ... is slijtage van het doek normaal en valt dit niet onder de garantie.

Laatst bekeken door jou