Partytent Garden Party New Beige 3x3m 420D Oxford coated PVC - Opvouwbaar

Productinformatie

Beschrijving

Partytent 3x3m New Beige Opvouwbaar 420D Oxford coated PVC

Wil jij een feestje geven of lekker buiten zitten, maar je maakt je zorgen over het weer? Onze Partytent 3x3 m New Beige Opvouwbaar is de perfecte oplossing voor jou! Met deze tent hoef je je geen zorgen te maken over zon, wind of regen. De tent is gemaakt van hoogwaardige materialen en is gemakkelijk op te zetten en af te breken. 

Opvouwbaar en draagbaar
De Partytent 3x6 m New Beige is opvouwbaar en gemakkelijk te dragen. Het compacte formaat maakt het perfect voor mensen die vaak reizen of op zoek zijn naar een tent die gemakkelijk op te bergen is. Het opzetten van de tent is eenvoudig en duurt slechts enkele minuten, waardoor je meer tijd hebt om van je evenement te genieten.

Hoogwaardige materialen
Onze Partytent is gemaakt van 420D Oxford coated PVC materiaal. Dit materiaal is duurzaam, waterdicht en biedt bescherming tegen de zon. Het stalen frame is stevig en kan tegen een stootje. Hierdoor ben je verzekerd van een tent die lang meegaat en bestand is tegen alle weersomstandigheden.

Ruime afmetingen
De Partytent 3x6 m New Beige biedt genoeg ruimte voor jou en je gasten. Of je nu een feestje geeft, een barbecue organiseert of gewoon lekker buiten wilt zitten, deze tent biedt alle ruimte die je nodig hebt. De tent is perfect voor allerlei activiteiten, zowel binnen als buiten.
 

Komt met een opbergtas op wieltjes. 
Zijwanden apart verkrijgbaar.
Verbindingsgoten om verschillende partytenten met elkaar te laten aansluiten hier beschikbaar.
 

*Het is aangeraden om de partytent goed vast te maken met de bijgeleverde bevetigingsmaterialen. Extra gewichten (voeten en zandzakken apart verkrijgbaar). Bij extreme weersomstandigheden zoals hevige wind dient de partytent weggeborgen te worden om de veiligheid te garanderen. 
De opvouwbare partytenten zijn niet geschikt voor langdurig gebruik. Door afwisseling van (zure) regen, zon, wind, ... is slijtage van het doek normaal en valt dit niet onder de garantie.

Laatst bekeken door jou