Helsinki Pakketbrievenbus Zwart 39X24X105,3CM - Pakketjes tot 31X14X31CM

  • Merk PEREL
  • sku 22362333
  • Referentie BG57000V2

Productinformatie

Beschrijving

Pakketbrievenbus Helsinki Zwart  

Brievenbussen zijn er in allerlei kleuren en modellen en geven een toegevoegde waarde aan je woning of kantoor. Welke brievenbus het meest geschikt is, hangt af van jouw smaak en de hoeveelheid post die je ontvangt. Je kan bijvoorbeeld kiezen voor een brievenbus die gemaakt is uit kunststof, roestvrij staal, aluminium of verzinkt staal en combineren met een standaard (paal) of krantenrol.

Ontvang je regelmatig pakketjes, dan is een pakketbrievenbus de ideale oplossing en moet je nooit meer wachten op de pakjesbezorger. Deze vrijstaande pakketbrievenbus van Perel is vervaardigd uit gegalvaniseerd staal en heeft een eenvoudig design met een elegante uitstraling. De opening voor brieven en pakketten is maar liefst 31 centimeter breed en 14 centimeter hoog, ideaal voor wie regelmatig pakketjes ontvangt. Deze worden droog en op een veilige manier bewaard.

Hoe werkt het?
De bezorger opent de klep aan de bovenkant en legt je pakketje en post in de brievenbus. Je pakje schuift naar de onderste (beveiligde) ruimte en de valklep zorgt ervoor dat je pakket veilig blijft. Alleen met de sleutel kan je er de post en het pakketje uit halen. Bij de brievenbus worden twee sleutels meegeleverd zodat je steeds een reservesleutel bij de hand hebt, voor het geval je er eentje zou kwijtraken.

Met Perel wordt het leven heel wat gemakkelijker. Het uitgebreide assortiment aan kwalitatieve huishoudartikelen biedt praktische oplossingen voor dagdagelijkse problemen in huis, onderweg of op het werk. Verwarmen, post ontvangen, donkere plekken verlichten of gewoon sfeer creëren? Dit en nog veel meer is mogelijk met Perel. Perel is een merk van het Belgische bedrijf Velleman Group.

Waarom kiezen voor dit product?

  • Mooi design - Deze pakketbrievenbus van Perel is vervaardigd uit gegalvaniseerd staal en heeft een eenvoudig design met een elegante uitstraling.
  • Gedaan met thuisblijven - Leveringen kunnen 24/7 gebeuren zonder dat je thuis moet zijn of je buren moet lastigvallen.
  • Antidiefstal - Dankzij de valklep glijdt het pakketje pas naar beneden wanneer de klep terug dicht gaat en kan de onderste ruimte enkel met de sleutel geopend worden.
  • Grotere capaciteit - De opening voor brieven en pakketten is maar liefst 31 centimeter breed en 14 centimeter hoog. Zo kan je gemakkelijk grotere pakketten ontvangen en uit de bus halen.
  • Handig cilinderslot - Het deurtje kan afgesloten worden door middel van een cilinderslot dat geleverd wordt met 2 sleutels. Het slot bevindt zich aan de voorkant, waardoor de pakketbrievenbus gemakkelijk toegankelijk is.

Laatst bekeken door jou