Nintendo Switch Splatoon 3

Productinformatie

Beschrijving

Nintendo Switch Splatoon 3

In Splatsville en de zonovergoten Splatlands kunnen spelers deelnemen aan kliedergevechten met andere Inklings en Octolings, en functies, wapens en de meest trendy uitrustingen van het seizoen ontdekken.

In Splatoon 3 zorgt de spelstand Grondoorlog online* voor een bont spektakel in zowel nieuwe als bekende levels, waar teams van vier het tegen elkaar opnemen en zoveel mogelijk terrein bekliederen met hun inkt.

Naast de knotsgekke vier-tegen-vier-multiplayergevechten heeft Splatoon 3 ook een verse singleplayercampagne en een nieuwe versie van de coöpstand Salmon Run. In de verhaalstand voor één speler kruipen spelers in de huid van agent 3 in een strijd met de weerbarstige Octarianen en ontdekken ze de geheimen van Alterna en de vloeivacht.

In de stand Salmon Run kunnen spelers met anderen proberen om waves van gevaarlijke Salmonietenbazen te verslaan. Sommige zijn echt reusachtig!
 

Verse Moves
Stort je in de strijd vanaf de mobiele basis, doe een inktrol om uit de inkt te springen of zwem razendsnel tegen bekladde muren op en voer aan het einde een muurboost uit.

Tot de tentakels toe bewapend
Experimenteer met nieuwe en gemodificeerde wapens en speciale wapens, zoals de elegante Triospanner en de robuuste Krabbentank. Daarnaast keren alle basiswapens uit de vorige games terug!

De volgende golf van Salmon Run
De Salmonieten zijn terug en ze hebben enkele verrassingen in petto voor de Inklings en Octolings in de coöpstand Salmon Run! Gooi eieren over om het jezelf wat gemakkelijker te maken en werk samen om nieuwe eindbazen onder te kliederen, zoals het kolossale Salmonster.

Terugkeer van de Mammalianen
Kruip in de huid van agent 3 en vecht samen met de nieuwe Kraakcommando's tegen het kwaadaardige Octarianenleger in de verhaalstand van Splatoon 3. Ontdek de geheimen van Alterna, de vloeivacht en wat dit verschijnsel te maken heeft met de 'Terugkeer van de Mammalianen'.
 


 

Geschikt vanaf 7 jaar.

Laatst bekeken door jou