Nintendo Switch Live a live

Productinformatie

Beschrijving

Nintendo Switch Live a live

Begin vandaag aan het avontuur
Vele helden, vele verhalen, vele levens om te leven! Ontdek een reeks met elkaar verbonden verhalen in diverse perioden, geremasterd in prachtige HD-2D, met LIVE A LIVE op de Nintendo Switch.

Een pad door de geschiedenis
LIVE A LIVE beschikt over meerdere speelbare personages. Elk hoofdstuk speelt zich af in een ander tijdperk en biedt unieke gameplaymechanieken en locaties. Wie weet wat je staat te wachten wanneer alle acht de verhalen zijn verteld…
Elk tijdperk bevat zijn eigen unieke verhaal en personages en biedt gameplaymechanieken die van elk hoofdstuk een bijzondere ervaring maken.

Prehistorie - De eerste
In een vergeten tijdperk wordt een jonge man volwassen en krijgt hij toestemming van de stamoudste om op jacht te gaan. In een wereld zonder woorden vertrouwt hij op zijn zintuigen om te overleven; hij spoort wild op met zijn reukzin, hij gaat op zoek naar onderdak en hij leert de gevaren van de wereld kennen. 
Gebruik je reukzin om wilde dieren op te sporen en maak wapens en bepantsering met materialen die je vindt. 

Oeroude verhalen
Vorm je eigen avontuur in LIVE A LIVE door zelf te bepalen in welke volgorde je de verhalen in de game beleeft. Speel ze op chronologische volgorde, of kriskras op de manier die jij wilt. De keuze is aan jou!
Verken elk tijdperk in alle vrijheid en beleef turn-based gevechten die in elk hoofdstuk anders zijn. Elke held beschikt over een eigen arsenaal aan aanvallen. Gebruik ze verstandig tegen vijanden, beweeg over het slagveld om het gevaar uit de weg te gaan en sla toe op het juiste moment.

Geschiedenis van RPG's
LIVE A LIVE, dat oorspronkelijk alleen in Japan werd uitgebracht voor de Super Famicom, komt met de release op de Nintendo Switch voor het eerst naar het Westen, met prachtige HD-2D-graphics net als in TRIANGLE STRATEGY en OCTOPATH TRAVELER.
De game, die is geproduceerd door Takashi Tokita (Chrono Trigger, FINAL FANTASY IV) en geremasterde muziek bevat die is gemaakt onder supervisie van Yoko Shimomura (FINAL FANTASY XV, de Kingdom Hearts-serie), is speelbaar in het Engels, Frans, Duits, Spaans en Italiaans met Engelse en Japanse voice-acting.
 


 

Geschikt vanaf 12 jaar. 

Laatst bekeken door jou