Nintendo Switch Console Neon + Mario Kart 8 deluxe+online abonnement 3m

Productinformatie

Beschrijving

Nintendo Switch Console Neon + Mario Kart 8 deluxe + online abonnement 3 m

De Nintendo Switch biedt je de kans om dezelfde games te spelen waar, wanneer en met wie je wil. De Nintendo Switch combineert de flexibiliteit van een handheld-systeem met de kracht van een systeem voor thuis, wat gloednieuwe manieren biedt om games te spelen.

De Nintendo Switch is een revolutionair gamesysteem. Niet alleen kun je het thuis aansluiten op de tv, maar je kunt het ook in een handomdraai veranderen in een handheldsysteem met een beeldscherm van 6,2 inch, waarop je onderweg kunt spelen. Voor het eerst kan je altijd en overal genieten van de ervaring die gamesystemen voor thuis bieden. Het scherm is een geavanceerd touchscreen met multi-touchmogelijkheden voor compatibele games. De batterij kan van twee en een half tot zes uur meegaan, afhankelijk van de game en de omstandigheden waarin het systeem wordt gebruikt. Als je niet thuis bent, kun je de Nintendo Switch opladen door de voeding aan te sluiten op de USB Type-C-poort van het systeem.

Mario Kart 8 Deluxe
Dankzij de Nintendo Switch kunnen fans de ultieme versie van Mario Kart 8 altijd en overal spelen, zelfs met maximaal acht vrienden in de lokale draadloze multiplayersstand. Al je favoriete circuits en personages uit de Wii U-versie zijn opnieuw van de partij, evenals alle DLC-circuits en -personages. Daarnaast kan je racen met een aantal nieuwe personages: Inkling-jongen en Inkling-meisje uit Splatoon, King Boo, Dry Bones en Bowser Jr.!

  • Speel samen met familie en vrienden Mario Kart 8 Deluxe
  • Samen spelen met Mario Kart 8 Deluxe! Nu in een voordelige bundel met een Nintendo Switch!
  • De ultieme Nintendo Switch bundel om thuis samen te spelen!

Laatst bekeken door jou