Nintendo Switch Console Splatoon 3 edit White - 7" OLED-scherm

Productinformatie

Beschrijving

Nintendo Switch Console Splatoon 3 edit White - 7" OLED-scherm

Nintendo Switch console OLED model Splatoon 3 special edition. Deze console is geïnspireerd op Splatoon 3 voor Nintendo Switch (afzonderlijk verkrijgbaar) en is versierd met op Splatoon geïnspireerde afbeeldingen en motieven. De console bevat een set Joy-Con-controllers met blauwe en gele tinten aan de voorkant en een witte achterkant. Ook inbegrepen in het pakket is een witte Nintendo Switch basis met een graffiti look.

Nintendo Switch (OLED-model) heeft een OLED-scherm van 7 inch (resolutie 1280 x 720) met een dunne rand. De intense kleuren en het hoge contrast van het scherm zorgen voor een aangename game-ervaring in handheld- en desktopmodus. De basis die bij Nintendo Switch (OLED-model) wordt geleverd, heeft twee USB-poorten, een HDMI-aansluiting waarmee de basis op de tv kan worden aangesloten, en een nieuwe LAN-poort voor stabielere online spelsessies in de tv-modus.

Specificaties

  • Ingebouwde luidsprekers met verbeterd geluid: Geniet van helder geluid in draagbare of desktopmodus.
  • Bredere verstelbare standaard. Kies de kijkhoek die u verkiest bij het gamen in desktopmodus. Klap de standaard uit, geef een controller aan een andere speler en begin leuke speelsessies met vrienden waar en wanneer je maar wilt. Met de breder instelbare standaard van de Nintendo Switch (OLED-model) kun je de kijkhoek instellen die je het prettigst vindt. Spelen in tabletop mode zal comfortabeler zijn dan ooit.

  • Nieuwe basis met LAN poort. De basis die bij Nintendo Switch (OLED-model) wordt geleverd, heeft twee USB-poorten, een HDMI-aansluiting waarmee de basis op de tv kan worden aangesloten, en een nieuwe LAN-poort voor stabielere online spelsessies in de tv-modus.

  • 64 GB intern geheugen. Nintendo Switch (OLED-model) heeft 64 GB intern geheugen. U kunt de beschikbare ruimte ook uitbreiden met een compatibele microSD-kaart (afzonderlijk verkrijgbaar). Download uw favoriete games en geniet ervan waar en wanneer u maar wilt.

Laatst bekeken door jou