Nintendo Switch Console Mario Edition - 7" OLED-scherm

Productinformatie

Beschrijving

Nintendo Switch Console Mario Edition - 7" OLED-scherm

Met een levendig 7-inch OLED-scherm met levendige kleuren

Nintendo Switch – OLED-model is de nieuwste toevoeging aan de Nintendo Switch-familie van spelsystemen. Het bevat een levendig 7-inch OLED-scherm, een brede verstelbare standaard voor de tafelstijl, een nieuwe houder met een bekabelde LAN-poort voor gebruik in tv-stijl, 64 GB interne opslag en verbeterde audio voor handheld en tafelstijl. Speel net als de Nintendo Switch op een tv, deel de afneembare Joy-Con-controllers voor multiplayerplezier of neem het systeem onderweg mee om overal te genieten van de veelzijdigheid.

Drie speelstijlen

Nintendo Switch kan worden aangepast aan jouw situatie, zodat je de games kunt spelen die je wilt, hoe druk je leven ook is. Het is een nieuw tijdperk waarin jij je levensstijl niet aan hoeft te passen om games te spelen: het spelsysteem past zich aan jouw levensstijl aan.

Tv-stijl

Verzamel je rond een groot scherm en geniet van gamen met meerdere spelers. Sluit je Nintendo Switch aan om te genieten van HD-gaming op je tv.

Tafelstijl

Deel het scherm, deel het plezier. Draai de standaard om het scherm te delen en deel het plezier vervolgens met een multiplayergame.

Handheldstijl

Neem overal een groot, mooi display met je mee. Pak hem op en speel met de bijgevoegde Joy-Con-controllers.

Laatst bekeken door jou