Monster Jam 1:64 Dirt Arena Speelset

Productinformatie

Beschrijving

Monster Jam 1:64 Dirt Arena Speelset

Breng het Monster Jam-plezier naar de huiskamer met de gloednieuwe Monster Dirt Arena-speelset! Deze set bevat 1 kilo officieel Monster Dirt om de ruwe en ruige omstandigheden van Monster Jam tot leven te brengen! De 60 cm brede Monster Dirt Arena is geïnspireerd op echte stadions en stelt kinderen in staat om eindeloze race- en freestylebanen te creëren, net als de banen die ze bij officiële Monster Jam-evenementen hebben gezien.

Maak een groots entree door een van de vier toegangshekken en race vervolgens met je monstertruck, laat hem springen of crashen! Doe het daarna nog een keer! Je fantasie slaat op hol met de meegeleverde, officiële Monster Jam Max-D-truck met een schaal van 1:64! Bouw je eigen baan en gebruik de meegeleverde Monster Dirt-tools om je monstertrucks over bergen te laten springen! Bovendien is deze speelset compatibel met andere Monster Jam-schansen en -speelsets, zodat je je eigen baan kunt samenstellen zoals jij dat wilt!

Inclusief: 1 kilo Monster Dirt, 1 Monster Jam Arena, 4 toegangsschansen, 1 scorebord, 1 grote schansvorm, 1 vorm voor verpletterde auto, 1 containervorm, 2 stuks modelleergereedschap, 1 stickervel, 1 officiële Monster Jam-monstertruck

 • 1 KILO MONSTER DIRT: Van de makers van Kinetic Sand komt het gloednieuwe, net echte Monster Dirt! Dit synthetische vuil ziet er net zo uit als dat waar de professionals doorheen rijden en voelt hetzelfde aan! Monster Dirt is gebruiksvriendelijk, gemakkelijk op te ruimen en voegt een heel nieuw element aan het spelen toe!
 • RACE- EN FREESTYLEMODUS: 60 cm breed betekent dat je meer manieren hebt om te spelen! Draai de motor warm en vlieg langs de buitenrand voor een spannende race of geef het publiek een supersnelle, verbluffende show met gigantische luchtsprongen!
 • MODULAIR SPELEN: Voeg extra Monster Jam-elementen toe voor nog meer spannend speelplezier! Voeg extra banen of een werper toe (apart verkrijgbaar) voor meer snelheid en waanzinnig vermogen!
 • EXCLUSIEVE MONSTER JAM TRUCK: Compleet met meer details en met vuil bevlekte BKT-banden ziet de meegeleverde exclusieve Max-D-truck er gewoon net echt uit!
   

Productspecificaties

 • Materiaal: kunststof
 • Aanbevolen leeftijd: vanaf 3 jaar
 • Afmetingen: 45,4 x 8,9 x 30,5 cm
 • Gewicht: 2,31 kg
 • Merk: Spin Master - Monster Jam

Laatst bekeken door jou